Skoči na vsebino

bleki

staroselci
  • Število vsebin

    221
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    2

Zapisi od bleki

  1. evo uzel ps3 painkiller - hell and damnation  , usluzbenec v muellerju je pogledal v PC pa je rekel da je samo nemska , tut skatla je usa svabska ...no u ps3 se ocitno lokalizira na nastavljen jezik in je 100% english.

     

    zmaga so tele mueller spili :)

  2. matej: lokaliziran je wolfenstein , zaradi ikonografije zato tudi manjkajo ostali jeziki , pa zgodilo se mi je še pri dishonoured da je bil samo francoski (???) (ps3) ,ter hunted - demon's forge (ps3) sicer awesome spil , vendar tudi neka cudna lokalizacija

  3. Glede na to, da v muellerju zadnje case opazamo pocenitev spilov , sploh tistih kjer pise german gor , bi blo dobr ce kdo nabavi kaj in vid da je english oz multilanguage pove kle , zraven pa magar se ceno.

    Skratka , danes nabavil : evolve za ps4 za 25-20% (trenutno znizanje do novga leta pomoje) za male pare , nemska skatla , nemska navodila , spil angleski.

    OUYA

    pismo rosno kva to zdj pomen , da ouya ne bo vec mogla na ouya store , kva nej zdj gor grem pa podownloadam use spile , pa a bojo patch naredl da ne bos nucu bit online ce hoces spilat kar si do zdj dljnu pa nabavu

  4. Nevem kok bo pasal sm notr ,sam na game.co.uk majo razprodajo iger (vrjetn tut za Xa) pa so po 2-3 funte se pravi z postnino vred 24e za 6 spilov :

    resistance 3, terminator salvation,saints row 2, cameron's avatar ,heavenly sword,call of juarez ,uncharted 2 ...so sicer stari pa rabljeni , sam so pa dzabe napram ksnmu mantisu :)

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.