Skoči na vsebino

xboxforever

staroselci
  • Število vsebin

    24
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od xboxforever

  1. Kaj je že kdo sprobal digitalni nakup igre? Je potreben VPN/proxy?

    Najbolje, da si regijo Gamertaga daš na USA, pa od MS accounta tudi, boš mel cene v dolarjih, posledično so igre cenejše, kot če bi dal kako evropsko regijo. Prišparaš do 15€ na igrah.

    Samo dodaj potem paypal, in veselo nakupovanje. Ni nobenih problemov in zajebancij z proxy-ji, vse dela brez problema. Sprobano :)

  2. BTW zaenkrat nima težav z dobavo in se da zmenit, da da na avtobus za LJ in greš iskat na postajo.

    To bi blo precej kul, če bi se mi majstr iz TechShopa javljal.. Hočem da jutri da 8:30 na bus, njega pa nikjer.. Upam da bo zjutraj že buden cca. 7:30 :/

  3. Iz kje si ga pa naročil da ti ne morejo poslat v nm?

    Čakam na enega ki bo povedal da mu xbox one dela lepo, in izgleda da še ni slovenca z delujočim xboxom ali so pa tako v konzolo padli da so pozabili na nas :D

    Mah, na techshopu, pa saj veš kako je to čakat do torka, rajš bi danes, haha :) Mam srečo, glih NK KRKA imajo tekmo v Gorici in jim bo samo na bus podtaknil pa mi bojo pripeljali v NM. That luck...

  4. Če govoriš o fifa bundlu mislim, da je downloadable. Tako da boš težko menjal s kom.

    Saj mislim, da je to dobil v obliki kode, ki jo skeniraš s Kinectom, tako kot je Major Nelson pokazal. Pomojem se da zamenjat za drug špil, seveda ne prek trgovine, ampak tko, na črno :D

  5. "When the console launches this November, we will support Xbox One in 13 markets. Xbox One may be used in all countries, including the non-launched markets. In addition, Xbox One games are not region locked. Any Xbox One game purchased at retail can be used in any country on any Xbox One," said Microsoft in a statement.

    Zgleda, da smo glede iger varni. Kar se tiče pa drugih appsov, bomo pa videli. Meni danes playgame poroča, kako mu bo kaj delalo, ko dobi zvečer. Treba pa bo imet seveda UK xboxlive acc, in paypal za plačilo v funtih, drugače bo res strogo strogo restrictano glede Xbox Live-a.

  6. Ima kdo potem kakšne informacije glede dobave xškatel v SLO? bo isto kot z ps4 pomanjkanjem ali bodo bolj dostopne? Mueller še nima nobenega dobavnega roka za dat tako da sem v temi?

    Playgame mi je rekel, da ga pokličem v sredo, 20.11. Naj bi že imel menda na zalogi par kosov. Pa ne jih preveč vzet, en je moj! Ha, ha :)

  7. libro avstrija graz. Placas z kreditno, gor osebno. Kot pravim upam da bo res day one. Takoj ze 70€ prisparam, ker se mi zdi čudno, da se se prodaja kje.

    https://www.libro.at/xbox-one-day-1-edition-schwarz.html

    Jaz sem naročil pri Goblinu, oz. oddal informativno prednaročilo. Samo dvomim, da bojo imeli oni že prvi dan uvoženo iz tujine. Dejansko nas loči le še malo več kot mesec :o Kako hitro mineva. V primeru, da greš ti v Graz osebno, bi se lahko kako zmenila da ti dam za bencin in en Xbox, pa ga še meni pripelješ v SLO.

  8. Zaenkrat je samo še "might not work". Zagotovo bodo do izida še vse skupaj natančno razložili, bo treba še mal počakat za točne informacije. Sam razmišljam o prednaročilu iz Shopto.net.. Majo bundle točno tak kot ga rabim, poštnina ni draga, in baje dobiš na dan izida :)

  9. In, koliko vas misli konzolo importat iz US oz. iz Evrope?

    Jaz osebno sem za XboxOne že od naznanitve. Nekako sem čutil, da bodo tiste blesave stvari in policy-je, ki so jih imeli, ukinili. Ni šlo več tako naprej, Sony jih je prekašal na vseh frontah. Sedaj pa so se stvari malce postavile na glavo, Xbox po mojem mnenju zopet dobiva prednost in čedaljo večjo željo imam po pre-orderu nekje iz tujine. Amazon.com, naprimer, zelo poceni varjanta. Ali pa v Evropi, ker dobiš FIFO zraven, to mi je bolj kot ne prevesilo tehtnico, da naročim.. Po tem ko sem videl kako dobro zgleda. Vglavnem, zanima me kakšne načrte s to konzolo imate vi.. Boste prednaročili ali čakali na uraden izid do naslednjega leta? Vem pa, da XBOX LIVE funkcionalnost ne bo 100%, ker Slovenija ni podprta XboxOne država.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.