Skoči na vsebino

Bojciboy

sleherniki
  • Število vsebin

    22
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    2

Zapisi od Bojciboy

  1. Matr mi je mal zal,ker nisem uzel PS4 pro...Pred nakupom VR ocal ga nisem pogresal,zdej pa...:duh::fryingpan:. Driver club VR spil mi je zakon,ce bi bla resolucija boljsa...sem bral na neki tuji strani,da ta spil na Pro dosti bolje izgleda VR. Moral bi vas poslusat,ko ste mi svetovali proja,jst sem pa 1T slima vzel..butelj!:banghead:

    • za (+1) 1
  2. pred 1 uro, medenko1975 pravi:

    a folk proda po 1 tednu?

    Ja model je reku,da je dobil od punce za novo leto in da nima nobenga prostora doma,da lahko igra samo iz postelje,da ni to to:D...kaj pa vem,racun je garancija tud in mislim da bolj ugodno ne bi mogel dobit:) Najbolj verjetno je rabu kes:yes:

  3. pred 2 urami, BuffaloSLO pravi:

    @Bojciboyodvisno je, klko bos moral dat za rabljen ps4. Če boš za rabljenega dal 200€, se mi zdi bolj pametno, da potem rajsi kupis proja v mercatorju za 300€ 

    Ja,so se kar navite cene,ker je veseli december in veliko zanimanje ta cas za konzole...mislim,da bi bilo dobro pocakat do januarja. Pod 200€ jih je bogo malo,razen letnik 2013 ali brez papirjev:unsure:

  4. Dne, 20. 12. 2016 at 9:39, matej1990 pravi:

    Jup, seveda se splača kupiti rabljeno. Razloge ti je že zgoraj naštel Bartala.

    Je pa zadeva še praktično čisto nova, tako da če kupiš rabljeno, kupiš praktično novo. Tudi nekih novic o pokvarljivosti ni bilo objavljenih.

    Pazi edino da leče niso popraskane, da so kabli nepoškodovani in da dobiš vse kar spada zraven (vključno z modro PS krpico za čiščenje leč :)).

    Je pri vr velika razlika,ce imas ps4pro?

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.