Skoči na vsebino

RED DEAD REDEMPTION 2

WHERE'S OUR MONEY?!?
RDR2 tema

ANIMAL FORCE

Tower defense igra z VR implementacijo
Animal Force članek
  • Red
  • Dead
  • Redemption
  • 2
Vpiši se za sledenje  
Syres

MMOSLO.SI odpira svoja vrata

Priporočeni prispevki

En lep pozdravček vsem :)

Kar nekaj časa je minilo odkar je spletna stran MMOSLO.SI zaprla svoja vrata. To se je zgodilo z namenom in ta namen je bil izdelati popolnoma novo stran, ki bo obiskovalcem ponujala veliko več kot stara stran. V tem času se je nova stran oblikovala in je pripravljena za popolnoma nov začetek. Ker je med izdelavo strani prišlo do nekaj komplikacij se morate ponovno registrirati. To storite na tej povezavi. Vas zanima kaj vsebuje nova stran? V nadaljevanju smo vam to opisali!

Velika baza mmo iger

Na naši strani lahko sedaj najdete velik seznam MMO iger katere dodajamo dnevno. Trenutno je na seznamu preko 100 iger. Vsaka od njih je na kratko opisana in ima izpostavljene lastnosti. S pomočjo našega seznama boste lahko našli svojo MMO igro.

Oglejte si naš seznam iger!

Galerija slik

Za vsako igro je bila dodana galerija slik v katero lahko vsi registrirani člani nalagate slike svoje priljubljene igre. Prav tako je bil dodan sistem komentarjev slik.

Vas zanima? Oglejte si galerijo na tej povezavi.

Video galerija

Video galerija se tedensko posodablja z najnovejšimi trailerji in gameplay videi. Prav tako smo dodali sistem komentarjev, tako da te vabimo k ogledu naše video galerije.

MMOSLO.SI blog

Med ustvarjanjem nove strani se je porodila ideja o blogu. Blog ni namenjen pisanju enega posameznika, pač pa je namenjen vam dragi obiskovalci. Vsaka ideje ali misel, pa naj bo še tako nora, ima rezerviran prostor na MMSLO.SI blogu. Si želiš ustvarjati Slovensko MMO skupnost? Piši nam na admin@mmoslo.si in omogočili ti bomo dostop do pisanje blog.

Novice iz MMO sveta

Dnevno se dodajajo novice iz MMO sveta. Novosti, opisi obližev in mnogo več je sedaj na voljo v slovenskem jeziku na mmoslo.si!

NAGRADNE IGRE

Seveda pa nismo pozabili na nagradne igre. Trenutno imamo za podeliti 30 MMOSLO majic, dva izvoda Guild Wars 2 z majico in en izvod Final Fantasy XIV : A Realm Reborn.

Vse to lahko dobite zastonj na naši strani. Obiščite nas in poglejte kako!

uredil/a Syres

Deli prispevek


Povezava do prispevka
Deli na ostalih straneh

Ustvari račun ali se vpiši za komentiranje

You need to be a member in order to leave a comment

Ustvari račun

Ustvari si svoj račun v naši skupnosti. Izredno preprosto!

Register a new account

Vpiši se

Že imaš račun? Vpiši se tu.

Vpiši se
Vpiši se za sledenje  

×