Skoči na vsebino

Stuntman: Ignition


Ignac

Priporočene objave

Plunge into the adrenaline-fueled role of a Hollywood stunt driver in Stuntman: Ignition, and master the most breathtaking, death-defying vehicle-based stunts ever filmed. As the newest stuntman in Hollywood, you must rise to stardom by combining reckless maneuvering with perfect execution to unlock big-budget blockbusters and lucrative commercial deals. Create movie-magic in 6 uniquely-themed films on 36 different stunt runs with over 25 vehicles, or take the action online to challenge rival stuntman in the ultimate backlot showdown.

Video

Zanima me kdaj mislite da bodo to igro prodajali v SLO? če mislite da jo bodo sploh...ker na MTV-ju je zelo oglaševana zato mislim da bi jo morali kmalu dobit, nevem no, upam da pride v kšno SLO trgovino ker je noro furat :D Če pa jo opazite na kakšni strani ki pošiljajo v SLO bi vam bil zelo hvaležen če mi poveste...

Lep dan,

Ignac

Link to comment

če bo špil, kar vem da bo, boljši od prehodnika se obeta nora igra, prvi del mi je bil hudičevo odličen, dobra fizika, govorilo se je da bo mel podobno kot Driver, pa za moje pojme je imel dosti boljšo igralnost vozila, odlične fore, lepe fotke skokov, zanimiva vsa vozila, lepi kreši itd, špil vredn nabave!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.