Skoči na vsebino

Guitar Hero III


Sumadinac

Priporočene objave

  • Odgovorov 67
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

  • 4 tednov kasneje...
  • Pred 2 meseci ...
  • 4 tednov kasneje...
RB bo 200 evrov kar niti ni tako veliko če pogledaš kaj vse vključuje.

Mogoce si ga nabavim.... :rock: na kredit :lol:

a je to tista zadeva z bobni kitaro in mikrofonom? se bo dalo z to kitaro igrat tudi na gh3?ja gdaj pride ta stvar v evropo? na you tube se mi zdi da sva z alexs1 gledala nekaj takega ali temu podobnega. :car:

dprulles.gif
Link to comment
Ja dprulles misli rock band. Saj pri GH3 lahko tudi igraš bas kitaro. Zdi se mi pa oderuška cena napram evropejcem, če bo res taka cena kot pravijo. V USA je baje 140 dolarjev :eviltongue: v evropi pa bo 140 evrov, kar je precejšna razlika. :crybaby:

.140 eurov se mi ne zdi dosti če ena sama igra stane po navadi ko pride ven 60 do 70 eura.kdaj bo pa to v evropi recimo v mediamarktu? ta zadeva bo med prvimi ki bo dopolnila mojo skromno zbirko.(ex bobnar).sem pa pogledal zadevo na y. tube in moram povedat da stvar zažiga,je pa hkrati zajebano.ker kot tip tam raztura .jaz pa alexs1 bova šibala v duetu.on bo pel in igral bass k. jaz pa drum. :lol: forum alexs1 je car,tip star ca. 40 po duši razumu pa 20 :lol: ko boste vsi take face pri teh letih potem kapo dol :bowdown: alexs1 moj :bowdown:

http://www.youtube.com/watch?v=EAWd7nTA ... re=related

dprulles.gif
Link to comment
Rock Band stane v avstriji 350€...In ne mores igrat z kitaro od gh3 rock banda, ali obratno...to je pac ps3 verzija, ampak verjetno x360 ni nic cenejsa...

Kaj so nori? Rajši si kupin še en xbox.:crazy:

pa kaj so fuknjeni? še tolko zraven pa že kake soci bobne dobim.fuck naj ga samo majo.200 eurov b še dal 350 pa je huuuuuuuuuu.ga bo treba iz amerike naročit.thanks za info.

dprulles.gif
Link to comment
Rock Band stane v avstriji 350€...In ne mores igrat z kitaro od gh3 rock banda, ali obratno...to je pac ps3 verzija, ampak verjetno x360 ni nic cenejsa...

Šele sedaj sem podrobno pogledal da prodajajo game ware austrija Rock band uvožen iz ZDA, kjer so si nabili 100 procentov marže za vse neučakane in polne denarja. Rock band v ZDA pride 250 dolarjev komplet, v play asia pa 166 evrov. In ta cena okrog 166 do 180 evrov bo tudi ko bo lansiran v Evropi. Po raznih forumih pa sem zasledil da se da z kitaro od GH3 igrati tudi Rock band, seveda xbox kitara GH3 za xbox verzijo Rock band, obratno pa menda ne gre. Samo bobni pa pridejo 130 evrov.

Link to comment
Ampak ti nimas 12 let :eviltongue:

Leta niso toliko pomembna. Moram na zalost priznati, da sem pred 5 leti bolje igral, kot sedaj. :bleh:

ka pa jaz ko sem pri 34 začel,do zdaj vsega 4 mesece igranja.in pristal na CoD4 on line pa za drugo nočem slišat. no razen rock band seta za kerga se še zanimam. ;):lol:

dprulles.gif
Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.