Skoči na vsebino

Resistance 2 - prve slike


DrMiha

Priporočene objave

  • Odgovorov 60
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

  • Pred 1 mesecem ...

Še igra kdo kaj prvi del prek neta in obstaja kakšen slo server ? Sicer pa dvojka zgleda kr dobro, kr baje je na split screen če greš z kolegom čist drugače če sam igraš. Sicer pa kaj se zgodi z britanijo po koncu pa nasplošno me zanima cela zgodba od zažetka , zakaj se chimere razsirijo iz rusije ,zakaj? vem sam to da kao krize v 30 letih ni blo in s tem tudi ww2 ne. Je pa celo slovenijo na začetku na zemljevidu in me kr stisne ko gre čez njo črnina. :x:lol: .

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Ej, jaz sem to igro kupil in morem rečti da je kr dobra, zgodbe nebom razlagal da nem kmu kaj zaspoilav, zanima me če je že kdo to obrnil naj pove kak naj nardim pri tistih letečih žužkih obdanih z oranžnimi bliski in elektriko, če te dobijo te "sfaširajo" v čreve in kose, zateknilo se mi je kojih moraš nekako pripravit da jih dobiš v tisti energijski korig al kak se temu reče pol pa se ščit vklopi pa jih z tisto plazmarco vstreliš da se razletijo čez čas pa se spet nazaj sestavijo ti pa moraš medtem iti do drugega kroga ker te edino tam nočejo ubit sam pol nevem kaj storit, to se dogaja v tistih kanjonih v utaha ko moraš rešit tistega zdravnika. Aja zanima me kako si v multiplayerju nabiraš XP za višji rank kr jaz sem recimo prejel po 10000 xp do konca v mapi in po par rundah, na koncu pa mi piše da nisem dobil nič xp-ja. To je še pa zadnje vprašanje kako si naštimaš svetlobo kr v options tega sploh ne najdem, kr je nekako v igri mal temno , svetilka na puški oa je bolj boga. Sicer pa zakon igra, multiplayer je kr dober ko je 60 ludi gore, vseposod metki letijo. Če me kdo opazi oz. če kdo igra mam nick raptor90.

lp

Link to comment

Ja prvi del bi moral prrobrnet, če hočeš vedet zakaj se gre, sicer ti na začetku dvojke na hitro razloži, sicer pa v multiplayerju so res večje mape toda vozil ne voziš( govorim za multiplayer), upam da to ni nek velik spoiler. Sicer pa me zanima nekaj ko tisti doktor pravi da so cepili nekega vojaka (daedalus) je omenil da so še nekoga, a si to slučajno ti (nathe)? Aja pa ena orožija so prav goljufiva npr. auger.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.