Skoči na vsebino

Ali pride nov ultra delux PS3 bundle tudi na kontinent?


Travar

Priporočene objave

  • 2 tednov kasneje...

Še enkrat, to je "Pick'N'Mix" promocija, namenjena UK - zato tudi cena podana izključno v funtih. In ta promocija je od 18. januarja že aktivna, še "huje" pa je to, da ni zavezujoča (je zgolj predlog, kako dvigniti prodajo) - distributerji se morajo sami odločiti, če jo bodo sploh ponujali (vir: Sony UK, google it up).

Smo 1. februarja in ker ne gre za nov SKU ampak zgolj izbiro 2 dodatnih iger ob nakupu, za nižjo ceno, nima kaj zamujati toliko časa. Če bi bilo namejneno celi evropi, bi v BOFu že imel možnost nakupa z izbiro dveh iger.

http://www.google.si/search?q=PS3+Pick' ... =firefox-a

Tudi sam računam nakup PS3 z naslednjo plačo, tako da sem se malo bolj poglobil v tole in po pravici povedano, ne bi čakal na tole, ker vse kaže na to, da ne boš nikoli dočakal. Morda nov Starter pack, če so tiste slike škatl na internetu resnične, ker dvomim, da bi jih tiskali v angleščini samo za Španijo. A spet, o tem "novem starter packu" internet ve izredno malo, škatle so mirno lahko Photoshop, kake uradne izjave s strani Sonyja pa še vedno ni bilo. In tudi logika pravi, da je hudo prezgodaj za ponovno pospeševanje prodaje, sploh glede na to, da je Sony končno začel služiti s svojim game divisionom. Kar pa seveda ne izključuje pospeševanje po posameznih državah - stvar lokalnih dobaviteljev?

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.