Skoči na vsebino

Xbox 360 in različni PROBLEMI !!


Samotar

Priporočene objave

Ja imam problem kako nadgraditi X380 z NXE 2008.

POSTOPEK:

Open (double click) the zipped $SystemUpdate_ Fall08.zip folder and drag the contents of the zipped folder to the root of the CD Folder. If the CD write window doesn't open by default, drag and drop the folder onto the CD/DVD RW drive.

1.Kliknem(dvojni klik) na zipped $SystemUpdate_ Fall08.zip.Notri je še ena mapa.To mapo dam na CD.Napiše mix multimedia disc. :headscratch: Sem napravil 3 CD-je vendar mi konzolo ne nadgradi :no_no: Nimam LIVE

Uporabljam windows Xp

Mi lahko kdo pomaga??? Kje delam napako??? Upam,da ni kaj narobe z mojo konzolo

Link to comment

Seriously what the fuck, par dni star premium mam, ki sem ga 1x samo pržgal, zle pa hočem dat not RE5 demo me pa vratca začnejo neki jebat, kr sama se odpro, kliknem da se zaprejo nothing happens, kliknem na dashboardu close tray nothing, zaprem na silo, se p o1 skeundi sama nazaj odpro, for fuck sake ka je treba res ubit enga u mullerju da dans dobiš en vredu delujoč X360?!!

PS: Pozna kdo kako rešitev?

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

OMG sej ne morem vrjet zle sm se jebu k bedak kva je narobe, vse probu kar na netu pise in sem zgubu zivce in sem dobesedn hotu iztrgat ven fakin tray itk b inesu nazaj u muller pa menju, pa ni sel vn sm pa speku 5x po njemu da se ej not zabil do konca in se je not pod faceplate zataknu kurba jedna, najverjetneje sem itak celotno čipovje in matično prestavu not za 5cm, boli me kurac sm ga nazaj z screwdriverjem potgenu in zej kurac jedn spet normaln dela. S tem boxom moreš res delat kot z ženo, sam na grobo ga sfocaš, probaš odtrgat mu kej pa bo delal vse, tud RROD zgine.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Ma jebi se nitro, zej sem hotu RE5 demo dvd ven dat pa se kurba zej noče ofnat, morem z šraufncigerjem nekak na silo ven potegnat ampak ko se ofne me pol spet jebe da s enoče zapret jeeeeeeebemti morem 1 minuto božat un gumb ko nek majmun da se spomne i nzapre pa prebere fakin dvd. Ej jutr res do bigbanga skočim in fuknem xboxa v izložbo kjer majo razstavlene PS3je, vsaj neki pametnga od te kurčeve škatle predn jo nesem nazaj

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.