Manbearpig Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Torej, kupil sem nov steam account od prijatelja za 20 zlatnikov in me zanima, če bi se kako dalo narest da bi prenesel igro iz enega steam uporabnika na drugega. npr.. moj prvi uporabnik ima igro css in bi jo rad prestavli da bi jo dobil moj drugi uporabnik... (Sedaj sem to težavo reševav s tem, da sem se vedno k sm hotu spilat css se prepisal na drugega uporabnika in potem npr ko sem hotel igrati tf2 sem moral spet zamenjati uporabnika in se spet upisati) Skratka se to kako da narediti da se mi ne bi bilo treba venomer izpisovati/upisovati Tnx, for help.. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
ZonGuku Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 nekje morš met opcijo gift pač da nekomu podariš igro kot darilo to izberš vpišeš email/steam username in se tako transferja Quote Link to comment
Manbearpig Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 Ima še kdo kako idejo kako prenset igre, ker mislim, se gift ne da dajat če imas igro ze nameščeno na disku( to mislim da je le v primeru da jo kupis in se preden jo nalozis jo posles prijatelju ) Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
ZonGuku Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 *Sigh* kater kol špil ki ga imaš na steamu lahko pošleš kot darilo, jst sm poslal prjatlu Gmod in HL2(kupljen ob izidu igre v škatelni obliki). Quote Link to comment
Recommended Posts