Gorila Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Spet rabm pomoč ! lol rabm en firmware upgrade za moj mp3 UNITED MP 7541 pa tega ne najdem nikjer prosm pomagite :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
-SkA- Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Kako pa veš da rabiš, če sploh ne veš kje ga najti (sklepam torej, da nimaš o njem nobenih informacij)? Quote Link to comment
Gorila Posted June 9, 2008 Author Share Posted June 9, 2008 sklepam po tem ker mi sploh noče prenest komade na mp3 niti slike nč Quote Link to comment
-SkA- Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Skratka, ti še ni nihče razložil, da ni nujno da proizvajalec sploh izda kak firmware v javnost. Meni žal ne uspe najti strani za proizvajalca United. Morda pokliči v trgovino, kjer si ga kupil in vprašaj kako je kaj s tem? Ali pa preveri v navodilih, če kje opaziš naziv proizvajalca, če ne kar spletno stran. Če ne gre za kakega "hudo kitajskega" proizvajalca, ki je sploh nima. Quote Link to comment
drkoo111 Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Joj Nejc :doh: pa dej ti misl mal tist tvoj mp3 je iz kamene dobe čudn da ti noče muzke prenest meybi maš pomnilnik poln al je pa tok zjeban Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
Manbearpig Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Am.. priporocam ti samo, da priklopis mp3 z kablom usb na racunalnik nato pa odpres ikono (disk) in notr kopiras mp3 file. :rockbrow: Če to ne dela potem pa vrž stran mp3 ni pomoči Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Recommended Posts