Bubanstix Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Kupujem si brezžični gamepad za ps2 in me zanima če ga že kdo ima in kakšne so izkušnje? Mi kdo priporoča kakšen model? Mal sem gledal na netu in v oči so mi padli tile trije gamepadi Logitech Cordless Action Controller in SL-4251 Independence RF GamePad Logitech Cordless Precision Quote Link to comment
policaj Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Logitech Cordless Action Controller za moje pojme najboljši in dober ,ter poceni, mislimd a bi ga celo z pomočjo konvertjerja speed link uporabljal tuid na ps3, ps2 plošček+koverter speed ink lahko uporabljaš na ps3.-preverjeno. Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
>spaceman< Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 vzam prvega.mam jaz in je kul Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
AntiTrax Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Jaz ti predlaga prvega, zgleda še najboljša zadevca od teh treh. Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Recommended Posts