Qui Gon Jinn Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Pri prijatlu sem z wiija zloadal demo te špile in me zanima če je tudi vnaprej tak dobra kot v demu in če se jo splača kupiti? LP Quote One and only... ...me. Link to comment
Zanxy Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 ja men je kul, zlo zanimivo nikol enake stvari ce pa gres DS vs DS pa je se bolj kul =) Quote Link to comment
Qui Gon Jinn Posted October 5, 2008 Author Share Posted October 5, 2008 Pol pa mislim da jo bom kupil sam sm gledow in je ni v bofu kje bi loh kupil EDIT:našel v igabibi :china: Quote One and only... ...me. Link to comment
Qui Gon Jinn Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 jep igra je FTW samo kako se greš sploh vs mode? Quote One and only... ...me. Link to comment
Zanxy Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 ja oba2 morta met igro, potem pa predn zberes save 1. ali 2. je v ugornem desnem kotu krogec neki.... pa tam gor kliknes Quote Link to comment
Qui Gon Jinn Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 Am to sm že sam opazu ja zanima kaj delaš v Multiplayer modeu? Quote One and only... ...me. Link to comment
Zanxy Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ja sestavita vsak svojo armado tehle clockworkov in morata jih potem zadrzat Quote Link to comment
Qui Gon Jinn Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 Zakon Quote One and only... ...me. Link to comment
Recommended Posts