Skoči na vsebino

Medusa headset 5.1 na xboxa


k3xXx

Priporočene objave

Zivjo, imam eno uprasanje, sam si lastim medusa 5.1 slusalke. sedaj me pa zanima ce bi se dalo to kako povezati z tv in z tem na xboxa. Ker ucasih spilam do jutranjih ur in nocem buditi cele bajte :D

Sedaj mam pa pac probleme, imam navadno tv in ne lcd ali plazmo, vendar imam vseno xboxa na tiste kable in ne preko scarta. Sedaj me pa zanima ce bi delalo, ce bi slusalke dal na scart, xboxa pa pustim normalno vkloplnega. Samo sm hotel vzeti ta scart ki ga dobis zraven xboxa in povezat z kabli iz slusalk, samo na scart so samo 3 vticnice tukaj na slusalkah pa 6 kablov..... Moram mogoce dokupiti kaksen kabel ali kako gre to :disbelief: ? Je ze kdo imel kaksne take tezave in kako mu je vspelo zrihtat?

Kabli od slusalk so taki (slika) in zraven imas se en coventer da lahko te spodnje kable prikopis na scart.

sl-8793_2.jpg

Link to comment

Teh slušalk ne moreš priklopit na xbox360. Razen... Če bi imel xbox360 priklopljen na receiver, kateri ima 6ch analog out kot naprimer kaka yamaha in potem za vsak kabl dobiš še converter in banance v chinch. Evo edino tako bi bilo teoretično možno vsaj kar se tiče 5.1 zvoka.

Zdej za stereo bi mogoče šlo tako, da bi zeleno bananco vtaknil v izhod za slušalke na tvju, oziroma nabavil pretvornik iz dveh činč v žensko bananco in bi not vtaknil zeleno bananco tiste 2 ženske činče pa v avdio izhod na xbox60.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.