Jump to content

[Xbox] XBOX oprema in dodatki


PSP_BOY

Recommended Posts

Za začetek potrebuješ mod čip si ga kupiš in zmontiraš ali ti ga zmontirajo nato si omisliš disk ki mora biti ATA. Velikost po želji,..sam uporabljam 160gb hitachi disk! Odstraniš star disk vgradiš novega tako kot DVD.Predvidevam, da si boš kupil originalalen DVD in se ne boš ubadal z spajkanjem navadnih DVD-jev.

Z interneta si potegneš recimo slayer's avto install ISO datoteko jo zapečeš na DVD, na mod čipu nastaviš, da ti omogoča boot iz DVD-ja vstaviš medij v DVD in prižgeš Xbox. Zažene se boot DVD in prikaže možnosti auto inštalacije.

Seveda. če si bil predhodno priklopljen na Xbox Live tvegaš, da te spregledajo zaradi drugačne serijske trdega diska pri tem vržejo dol z xbox live-a to je pa tudi vse.

Xsiluro.jpg

Link to comment

Če ne uporabljaš Xbox live oz. se še nisi registriral ne bi smelo biti problema z večjim diskom enostavno ga vgradiš odstraniš starega in namestiš MS in XBMC dashboard s pomočjo recimo Slayer's Avto install dvd-ja. Preden se postopka lotiš si seveda vse predhodno pripravi : Slayer's avtoinstall ipd.VEč informacij probaj poiskat na internetu na ang."usual places",..

Xsiluro.jpg

Link to comment

Ne, nisem se registriral na XBL...Slayer je ze tudi zdaj gor...V bistvu sem taksno rabljeno konzolo ze kupil. Kaj pa konektorji? A gredo kar brez problema v ATA disk? Samo starega odklopim, preprosto priklopim novega in to je to? Malo sem iskal SLAYER - ja, pa ne vem, katera je zadnja verzija.. :mirror:

Link to comment

Sej ne ni tolk pomembno kera je zadnja verzija ker boš verjetno posodobil XBMC dashboard kar se tiče pa MS dashboarda pa že dolgo ni nič novega.

Konektorji pašejo na diska sam disk mora biti ATA nujno ne SATA!!

Mislim, da ne bi smel imet nobenega problema.Kateri Mod čip pa maš vgrajen?Jaz imam Xecuter 3 ce.

Xsiluro.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.