PSP_BOY Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Torej, zanimam se za menjavo diska in DVD roma in me zanima, kaksen disk gre v xbox in kako se nalozi nov software na prazen disk? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Za začetek potrebuješ mod čip si ga kupiš in zmontiraš ali ti ga zmontirajo nato si omisliš disk ki mora biti ATA. Velikost po želji,..sam uporabljam 160gb hitachi disk! Odstraniš star disk vgradiš novega tako kot DVD.Predvidevam, da si boš kupil originalalen DVD in se ne boš ubadal z spajkanjem navadnih DVD-jev. Z interneta si potegneš recimo slayer's avto install ISO datoteko jo zapečeš na DVD, na mod čipu nastaviš, da ti omogoča boot iz DVD-ja vstaviš medij v DVD in prižgeš Xbox. Zažene se boot DVD in prikaže možnosti auto inštalacije. Seveda. če si bil predhodno priklopljen na Xbox Live tvegaš, da te spregledajo zaradi drugačne serijske trdega diska pri tem vržejo dol z xbox live-a to je pa tudi vse. Quote Link to comment
PSP_BOY Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Hm, za enkrat bi menjal samo disk, DVD je se vredu, samo vcasih se ustavi za 1-2 sekundi, ko igram igro, zato pa bi kar disk menjal ( zdaj je 5 gb ), da bi lahko igre gor posnel...Konzola pa ze ima mod chip Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Če ne uporabljaš Xbox live oz. se še nisi registriral ne bi smelo biti problema z večjim diskom enostavno ga vgradiš odstraniš starega in namestiš MS in XBMC dashboard s pomočjo recimo Slayer's Avto install dvd-ja. Preden se postopka lotiš si seveda vse predhodno pripravi : Slayer's avtoinstall ipd.VEč informacij probaj poiskat na internetu na ang."usual places",.. Quote Link to comment
PSP_BOY Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Ne, nisem se registriral na XBL...Slayer je ze tudi zdaj gor...V bistvu sem taksno rabljeno konzolo ze kupil. Kaj pa konektorji? A gredo kar brez problema v ATA disk? Samo starega odklopim, preprosto priklopim novega in to je to? Malo sem iskal SLAYER - ja, pa ne vem, katera je zadnja verzija.. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Sej ne ni tolk pomembno kera je zadnja verzija ker boš verjetno posodobil XBMC dashboard kar se tiče pa MS dashboarda pa že dolgo ni nič novega. Konektorji pašejo na diska sam disk mora biti ATA nujno ne SATA!! Mislim, da ne bi smel imet nobenega problema.Kateri Mod čip pa maš vgrajen?Jaz imam Xecuter 3 ce. Quote Link to comment
PSP_BOY Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Uh, kje pa to pogledas? Saj pravim, konzola je ze taksna bila, ko sem jo kupil, tako da ne vem ravno... Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 No ja sej je vseeno probaj zamenjat disk pa dat v DVD tisti slayer's avto install DVD pa boš vidu kaj se bo zgodilo. Quote Link to comment
PSP_BOY Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Kako pa kaj igrate strelske igre na XBOX-U, ko je na gamepadu bolj zakomplicirano? Se dobi kaksna dodatna oprema za to? Recimo, Half life 2 je izredno tezko, kar se streljanja tice... :thumbdown: Quote Link to comment
PSP_BOY Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 Kje bi se dalo najti dodatke za XBOX ? Daljinci, diski, pistole.... Quote Link to comment
Recommended Posts