MaTiCeK Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Zanima me ce lahko iz doticnih napravic poslusas muziko skozi x360 tudi medtem, ko igras igre? Ce ja, a to podpirajo potem vse igre? Quote Digitalni šepet Link to comment
Phantom Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Če podpirajo vse igre nevem. Sam imam Ipoda in glasbo lahko poslušaš prekox 360ke, vendar tega nisem poskusil med igro. Vem pa, da se da, če glasbo preneseš na disk. Quote Link to comment
Lunco Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Tudi jaz sem priklopil ipoda na xbox in dela brez problem, lahko poslušaš med igranjem katerekoli igre, ker sta to ločena sistema (pritisneš Yrumeno, da se ti med igro odpre meni za poslušanje glasbe in izhod v dashboard,...) Quote Link to comment
icemarik Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Lunco mi lahko prosim rečeš če ima ipod možnost predvajat brez problema datoteke katere so extremno velike npr. ripan 8 urni radio stream v formatu mp3 naprimer 450mb naj bo velika datoteka. Quote Link to comment
Lunco Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Potrdit ti tega ne morem, sem pa že poslušal fajle, ki so večji od 200mb in je delalo brez problema. Vbistvu je brezveze met tako velik fajl, ker ga potem težje poslušaš, saj vmes ipoda ne moreš uporabljati za nič drugega. Quote Link to comment
Recommended Posts