kilzorz Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Yo folk, predn grem jutr v mullerja si nabavt en spil, me zanima kera igra za 360 ma najbol fun multiplayer . Kaj vi mislte ?, postite svoje komentarje kera pa zakaj. Quote Link to comment
ScarFace Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ko se nasi dobimo na enem GoW partyu pol je to to . In ko se zravn pristopijo "zmesani" svedi pol ni meja, smeha kolk hoces in igra na visku Quote Link to comment
icemarik Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 COD3 dosti igralcev, dosti map, velik fun, dosti različnih načinov igranja CTF, sinlge CTF, DM, TDM, WAR, Headquarters, tudi dosti frustracij :> Simple Point and shoot Quote Link to comment
Lunco Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Assault Heroes je fino igrat na enem xboxu, še bolj zabaven pa je FNR3. Najbolj fajn je to, da ni split screena in je večji užitek igrat. Quote Link to comment
mlaky Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 nagibam se med geow in cod3 vendar se tehtnica počasi premika proti cod3 Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
liverpool Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Absolutno COD3!!! Quote Link to comment
johnny Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Hja GoW skor nikjer nimajo na žalost Mi je pa reku v Mantisu da ga jutri popoldan mogoče dobijo, je za prašat (po 12 uri). Can't wait, sm lihk dons kupu mojo 360ko Quote Link to comment
Samotar Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Can't wait, sm lihk dons kupu mojo 360ko Novo pečeni lastnik x360 nabavi GoW pa na Live :bringiton: :thumbup: Quote Xbox Link to comment
Samotar Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Can't wait, sm lihk dons kupu mojo 360ko Novo pečeni lastnik x360 :thumbup: nabavi GoW pa na Live :bringiton: Quote Xbox Link to comment
johnny Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Zaenkrat še nimam Xbox povezan na net, bo pa čimprej pol pa Live Tko da bom GoW podolgem pa počez prešpilu na SP, upam da bo pol net že poštiman da se koljemo še na live aja prvi občutki o konzoli (kljub temu da še nimam igre) so fantastični! povezava s kompom že dela, muska pa to.. PC gre v pokoj :evil: Quote Link to comment
RaZoR Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Najboljši Multiplayer na X360 ima zagotovo SC: Double Agent. GoW mi ni všeč ker se samo pobijaš, lagg je zeelo velik, pri SC:DA sploh ni lagg-a. Quote Link to comment
Repminister Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Kaj pa Raimbow Six ??? tega pa noben ne omen, dobu nagrada za naj. strelačina pa naj. mp. leta. Pa je res hudo ka greš po rankih gor, pa maš nove armorje, pa kamuflaže pa barve druge, pa KOMAD orožja. Zelo zanimiv špil (vsaj zame) Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Recommended Posts