Skoči na vsebino

Pocrezze

staroselci
  • Število vsebin

    119
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Pocrezze's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Kako to da se simulacija avtomobila vozi kot magična preproga. -mogoce so spil magic carpet igral ko so spil ustvarjali Aja zdaj sem pa jaz v manjsini ravno toliko kot ti ne vidim nikogar ki bi 100% podpiral tvoje blodnje in žaljenje tako kot si žalil alkhorja ki ima xbox in pove realno tako kot je, nakar zacnes ti bloditi o prodajnih cifrah iz 2007 in da ne vidis globine prostora v Uncharted 2 ok slepič Bill pac ne vidis globine prostora dober argument. Jaz tukaj se nisem nobenga spila na PS3 hvalil tako kot ti opisujes da ga lastniki PS3 hvalijo, a spet vse meces v isti kos najdi post kjer jaz pisem kako je KZ2 najbolsi in nasploh najdi post kjer sem jaz napisal karkoli proti xboxu ne proti Forzi 3 ki je simulacija FAILA.
  2. Jaz mam obe konzoli in posledično vsaj en razlog manj, da bi me karkoli bolelo... Sicer pa zakaj psihoalalize, ki jih jaz naredim zate, potem projeciraš name? Zmisli si kej svojga... damnit... Sicer pa a ti veš kaj je INPUT LAG? Najbrž ne, sicer nebi omenjal Killzona2... Killzone 2 je mega fail zato, ker ni Halo killer, kar je Sony obljubljal da bo... poleg tega pa je še ULTRA SUPER FAIL DELUXE ker ima input laga tok, da tega ne opazijo samo najpočasnejši Sony fanboyi... Torej face it... Killzone2 se niti ne prodaja dobro, niti ne igra dobro. KZ2 naj bi bil revolucija... 2 miljona prodanih izvodov za radikalno revolucionarno igro, ki naj bi zavedno spremenila način na katerega ljudje gledajo na FPS žanr, ni ravno slavno. Sploh če igra smrdi po tehnični plati. Forza 3 je pa just another game na 360... ni "second coming of jesus" kot so izid KZ2 poimenovali pri Sonyju... KZ2 prodal 770000 v enem tednu? In naj se klanjam? A ni Halo ODST nad katerim si vihal nos prodal čez 2 miljona v prvem tednu? A ni tako, da še nobena igra na PS3 ni prodala 2 miljona v enem tednu? LOL... mislim, da je končal z omenjanjem ODST-ja... pa sam ga je privlekel v debato... Nizek udarec, bam nazaj v zobe... :bringiton: in še vztraja... Ti kr igraj Killzone2 ako ravno ti je tako dober... input lag naredi stvar 100% realistično... kaj vi mislite, da vojak na bojišču s polno opremo dvigne puško v trenutku, ko možgani pošljejo ukaz? Itak, da ne... najprej še pol sekunde blesavo gleda naokrog in čaka na metek v glavo... Nihce nic ne projecira nate in je vsem jasno da si custveno nestabilen fanboy, ki mora odgovoriti na vsak post ki karkoli govori v prid PS3 in glede na to da imas ti najvec postov v tej temi posledično to pomeni da si najvecji fanboy ki blebeta neumnosti in žali vse in vsakega ki se ne strinja s tvojimi blodnjami. Glede forze3 a ni bila kao forza GT killer in oglasevana kot prava simulacija samo da ULTRA FAILA V PRODAJI IN OCENI, -enyoj your simulacija of magic carpet zihr je zraven spila se kapca od alladina da je bolj pristen obcutek simulacije. Se kar ni nihce povedal kok je dobu Halo ODST v jokerju. A so ga sploh ocenili glede na to da ima 4 urno kampanjo in 3 nove MP mape za ceno cele igre potem so pa govorili da je GT5prologue nateg . Lol jaz imam tud xbox (skoraj 1 let -ok 9 mesecov da ne bo spet Travar dlakocepil- premium) sem povedal ze par strani nazaj sam se verjetno ne spomnis zgleda da si pozabu in nevem zakaj bi mene potem karkoli bolelo.
  3. Glej... ti najdem post iz katerega je jasno, da nimaš pojma kolko traja en mesec... Na podlagi tega mesca si vlekel neke teze... To je zdej relevantno... to pa gladko prezreš... kot pravi fanboy deluxe. In ti kao prcaš.. je iz tega posta razvidno kako prcaš... kako si želiš, da tvoj PS3 nebi bil drek... glej kolega.. .tvoj PS3 je drek. To veva oba. Tvoje jokcanje tukaj tega ne bo spremenilo. Namesto, da se vtikaš v detajle... se raje vprašaj... in nam povej.. da bo tvoj point mogoče močnejši... Kaj pa je killer app na PS3? Forza 3 ni killer app... to smo dali skozi... ker ima oceno 85 v jokerju in ker ni pordala 1 miljon v prvem mesecu... da boš ti vesel. Zdej nam pa povej... kaj je killer app na PS3? A ma sploh kakega? Zarad mene lahko primerjaš kar hočeš, sam pol sprejmi dejstvo, da Forza 3 ni relevantna (ne prodaja in ne ocena v jokerju), če ima 360 dobrih in uspešnih iger polen pehar, PS3 si pa šele obeta svoja prvo... nekje v bodoče, ker uncharted 2 je pušjona.. Razen če mi ti poveš kaj že ima... aja... ima MGS4... neprecenljiva igra. Pa veš kaj lahko primerjaš? Prodajo HALO ODST (ki ga tako rad omenjaš ti) v prvem tednu in jo primerjaš s prodajo katerekoli PS3 ekskluzive v celem prvem mescu... Pa da bo jasno.. teden ima 7 dni, mesec pa 30 oz. 31, ako ni ravno februar. Primerjaj, če ti je ljubo... In ja... za definicijo killer app... se uporablja prodaja... ker killer app se reče zato, ker prodaja hardware. Vsak kos hardwera rabi svoj killer app... sicer popuši, ker kupca nemoreš prepričat s tem, da bo s svojim PS3 breakal enkripcijo in da v tem blesti.. To je pokazala do sedaj praksa. Veš kaj je razlika med mano in tabo? Jaz prcam vas (PS3 desperadote) ti pa bi zgolj rad izpadel kot da prcaš. V resnici te boli fanboyevsko srce, zaradi krivice, ki jo je M$ storil to generacijo Sonyu... In pol naj še kdo reče, da ni vse v denarju... jok jok jok... Mislim, da sem te pred očmi vseh dovoljkrat razdrl, da te bom od zdej naprej ignoriral... oziroma kot sem rekel Bessiju... če te ne bom ignoriral, vzemi to kot norčavanje iz fanboya... Za zabavo drugih. Tko, da ne jemat osebnmo kot, da sem pisal odgovor tebi. Bom dal quote, da se bom norčeval, da bo jasno na kaj se navezuje, capisce? Au revoire, fanboy. Glej kakor vidmo da tebe boli fanboyevsko srce ker samo ti žališ in pišeš blodnje po celi strani pomoje da maš najvec postov v tej temi. -zgleda da te vedno čustveno prizadane ko nekdo kaj pozitivnega napise za PS3 Najdi en moj post v tej temi v katerem sem napisal kaj slabega za xbox razen posti o prodaji forze3 capisce? toliko o fanboyih In ja forza 3 se slabo prodaja proti KZ2 a ni KZ2 prodal v prvem tednu 770 000 pa je po tvojem fail Forza 3 je potem MEGA FAIL.
  4. No bomo pocakal se 6 dni uglavnem prodaja se slabse kot killzone 2 pa ti lahk napises se 3 strani.
  5. A ne pravte vi. (edit -nevem zakaj si zdaj vi zbrisal v svojem postu). A zdaj pa ze kar posplosujes vse kar so rekli doloceni PS3 osebki v tej temi da sem to avtomatsko jaz rekel. Jaz nisem nikjer nikoli rekel " da če igra ni FPS se ne prodaja" tko da najdi post kjer se jaz to napisal pa potem blodi naprej Jasno? Uglavnem gleda se prodaja killer app ekskluziv glede na to da je forza3 killer app ekluziva je po prodaji FAIL aja razen ce ne bos zacel blodit da lahko primerjamo samo tiste spile za katere ti reces da jih lahko primerjamo??
  6. Še vsak fanboy, ki je prišel do konca svoje neumnosti, se je poskušal rešit s tem, da se je "zajebaval"... ali da je koga prcal... Pa stvari, ki jih govoriš, kažejo na to, da si neumen... če se res zajebavaš... pa vsi vemo kje stojiš... fanboy si. Guess what... jaz tudi tebe prcam... z realnimi FAILI PS3-ja... ti pa si neki zmišljuješ. Sicer pa zaradi ocene v jokerju, kakorkoli priznano to je... še nihče ni propadel... Prodaja ali neprodaja izdelka je pa že marsikoga pokopala... Sicer pa logika fanboyev je, da Forza 3 ni prodala po 1 mescu še niti 1 miljon... Logika ljudi z razumom je, da Forza 3 sploh še en mesec ni zunaj... Tako, da Pocrezze: MEGAAAAAAAA FAILLLLLLLLLLLL si ti in tvoji možgančki, ki mislijo, da Forza 3 v enem mescu ni prodala niti en miljon... Še ni en mesec zunaj sploh... Sej vem, da si se spet "zajebaval". Sej si se zajebaval, ane? Har... har... loser... Glede na to da so tvoji argumenti žaljenje in blodnje katerim verjames samo ti nevem kdo je neumen in kdo si zmisljuje stvari, sj ves globina prostora pa take fore . Pa glede na to da si ti reku da je killzone 2 fail zaradi prodaje glej ga zlomka forza 3 se slabse prodaja v prvem tednu kot KZ2. Aja ni se en mesec pocakmo se 6 dni 23 okt je bil EU relese zihr bojo zdele v 6 ih dneh prodali se miljon izvodov uglavnem forza 3 glede prodaje ULTRAA FAILLLLLLLL killer app-pocakmo se 6 dni da se bo poj travar spomnil novih blodenj alpa bo spet zacel od GTA4 pa civilization revolution govort kako multiplayer ne dela.
  7. Stari ti si tako zelo neumen... Ocena v Jokerju je kaj? Ocena v marginalni igričarski reviji v marginalni republiki? Kaj pa prodaja? Ekskluzive na 360 se dobro prodajajo. Na PS3 se ne... Ocena v jokerju ne definira ali je igra killer app ali fail... to definira število ljudi, ki so se z igro zabavali. Poleg tega Sony in M$ živita od prodanih izvodov in ne od ocene v Jokerju. In če te za Halo ODST zanima kok je dubu ocenu, kupi Joker in poglej, fanboy poblojen. In tvoja fanboyevska patetika ne bo spremenila tega, da je PS3 popušil. Vidim da te vsi moji enovrstični posti mečejo s tira (upam da si ze dojel da te prcam v glavo) in da na vsak moj post odgovoris z goro svojimi ponavljajocimi blodnjami in zalitvami ki ne letijo samo na mene tudi druge uporabnike. V nobenem postu te nisem zalil ampak ti pa žalis vsepovprek ker te vsak post moti ki govori v prid PS3 tko da se vidi kdo je neumen in nablojen Fanboy. (pa ne zdaj spet nabijat da ti mas PS3 pa da v Uncharted 2 ne vidis globine prostora -toliko o tvojih fail argumentih) Zglede da res nimas lajfa in stalkas po forumih kdo kaj dobrega napise o PS3 da lahko potem pises 100 vrstične blodnje s katerimi se samo ti strinjas. Glede Jokerja imho se vecina folka tud tukaj strinja da dajejo najbolj realne ocene spilam imajo veliko kilometrina na temu podrocju in dajejo naujbolj realne ocene pokazejo + in - spila in vse kar dobro argumentirajo. Aja se nekaj da bos mel kaj za pisat Joker ocena Forze3 85 se miljon prodanih izvodov ni po enem mescu - tko da po tvoji logiki MEGAAAAAAA FAILLLLLLL!!!!!
  8. Ni ti pomoči. Ti bom pa odgovoru... Xbox ne rabi nobenih killerjev, ker jih ma dovolj. In M$ je vesel, ker njihovi fanboyi cenijo svoje ekskluzive dovolj da jih kupijo. Killer app krvavo rabi Sony... pa jim ne rata... LBP... ja probali so... fail... ker ni bil FPS, kao.. Killzone2... triple fail... Uncharted 2... sej vidmo sami.... In kaj ma letos xbox? Kot si povedal... Halo... ti veš kaj je to Halo? To majo xboxarji zlo radi. Kaj pa je bilo na PS3 leta 2006 in 2007? Al takrat ste bolj Spidermana in Casino Royale na BD gledali pa igre niso tok pomenle? Pozabljam... Resistance in Motorstorm sta bla... dva bisera, dve najboljši igri vseh časov. Haaaarrrrr..... Sicer pa glej... dejstvo: Halo ODST bo prodal več kosov kot katerakoli posamezna ekskluziva na PS3 ne samo letos pač pa kadarkoli do sedaj... Ja... več od MGS4 deluxe... Torej to je letos na 360... kaj pa je na PS3 letos? Har har... Aja... da ne pozabim... Forza 3 je do sedaj prodala 0,9 miljona kopij. Če to kakorkoli spremeni dejstvo, da na PS3 leta 2006 in 2007 ni blo kruha, leto 2008 - leto PS3 mind you - je prineslo samo MGS4... leto 2009 nam boš pa ti povedal kaj prinese na PS3 razen slabše verzije najbolje prodajane igre leta MW2. Har har har.... Fanboy misli, da je njegov PS3 kej boljši če Forza 3 proda v treh tednih 0,9... Glej stari... kot sem ti reku. Tvoj PS3 ma tri igre vredne povohat ... mogoče. In to jasno kaže dejstvo, da lastniki PS3 ne povohajo prov zlo svojih ekskluziv. Jih ne kupijo po domače. Ti bom jaz povedal; na PS3 ni ene ekskluzive, ki je prodala 2 miljona v enem mescu... zdej se pa zjoči. Pa GT5 tudi še ene 3 leta ne bo izšel... tko da pozabi na to zaenkrat.... Takrat bo že Forza 5 na xboxu 720... Pa bomo takrat vidli, ali je dejansko ime Forza poslato Gt killer. Stari drgac jaz sploh ne igram dirkacin ker so mi gnile sam mi je smesen ko na vsak moj post odgovoris s celo stranjo enih in istih stvari ki jih ze celo leto pises. Aja Forza 3 je dobila v jokerju 85 glede na to da je killer app dost fail ocena Samo se Halo ODST me zanima kok je dobu oceno
  9. @Travar A si spet pol strani napisal pa nisi na moj vprasanje odgovoru kok izvodov je bilo prodanih?? glede na to da je Forza 3 GT5 killer bi mogla zihr v prvem mescu 2milj prodat. A zdaj forza3 ze ni vec killer app kok pa je ta let potem mel xbox killer app aja HALO ODST kok je ta v jokerju dobu.
  10. @Travar kok je Forza 3 dobila oceno v Jokerju? Pa kok miljonov izvodov so ze prodal zdaj bo kmal ze 1 mesec odkar je izsel spil zihr so ze ene 4 mil izvodov prodal.
  11. AHAHAH DSmadfana se kar moji posti resno motijo ne more da nebi odgovoril na moj post pa tud ce se nanj sploh ne nanasa .
  12. Ok... Dragon origins je boljši na PS3... In zdej si vesel kot vidim in vidiš v tem neko razodetje? Ker je ena igra na PS3 boljša kot na boxu? Kaj je point? Če je prej bilo na xboxu 90 procentov multiplatformov boljših, 9% enakih in 1% slabših... a en Dragon origins spremeni rezultat PS3-ju v prid? Tko kot da bi zgubljal tekmo 100:0 in pol daš gol in si misliš da si zmagal? Ne... dal si gol... rezultat je 100:1... and you still fucking lose. Eni ste res zblojeni. Od zdej naprej, bom v vsakem postu v katerem bom kurcal PS3 na koncu povdaril,da je Dragon Origins PS3 verzija boljša od tiste na 360... da ne boš mislu, da kdo ignorira to ključno dejstvo. Zelo zanimivo pa je, da ko je 360 verzija superiorna... ni velikih razlik. Ko je PS3 verzija, torej verzija, ki laufa na "kao hardwaresko močnejši" konzoli, superiorna, kar se zgodi enkrat na 100 let pa se moramo klanjat? AHAHA zmagal a ti kao stejes zmage na forumih AHHAHA valda zdaj si eno leto tko skor v vsakem postu omenjal GTA 4
  13. @Travar glede na to kako ti hvalis xbox in govoris kako je superioren bi moglo met vec spilov na xboxu bolso grafiko kot uncharted 2. Me prav zanima kok bo forza dobila oceno v jokerju . Najbolj pa je kako noben ne omenja Dragon age origins glede primerjave grafike xbox vs ps3 sj je spil naredil bioware sj ves Mass effect.
  14. Glede na to, da imaš PS3... bi lahko vedel, da špili, ki nimajo trofej... no teh ne vidiš med trofejami. Neglede na to ali si dobil kakšno trofejo v njih ali ne... A si pismen... ne pravim, da nisem dobil trofej... pravim , da ti kar poglej "trofeje za geye" ako ti kaj povedo... vendar polovica iger za PS3 trofej nima. To ti pravim... če si zdej razumel. Sicer pa kaj je to Dragon age origins? Oprosti moji brutalni nevednosti ako se motim... Vendar se mi zdi, da je GTA malce večja žival... kot "Dragon age origins"... Tako da se raje ti vprašaj, zakaj ti govoriš raje o Dragon age origins... Ker govorit o GTAju, kot najbolj priljubljenem neFPS-ju res ni čudno... Spraševat se zakaj nekdo povdarja GTA... je neumno... Ker prodaja konzole, ker ga imajo ljudje radi... ker... Zakaj pa dragon age? YOu tell me... Sej vem, da GTA4 ne bo nikoli dosegal PS3 eksluziv... ker ni PS3 ekskluziva... Vendar je malce bolj relevanten od Dragon age origins in vseh PS3 ekskluziv... Glede na to da spluvas vse nove spile za Ps3 tudi uncharted 2 bi se po trofejah videlo ce si spil sploh igral a spet govoris na pamet kot vedno sj ves ne vidi se globine prostora pa take fore. Dej povej en spil na xbox-u ki ima bolso grafiko kot Uncharted 2. Kokr se spomnem si ti zelo povdarjal Civilization revolution kako ne dela MP na PS3 zakaj jaz nebi povdarjal graficne razlike dragon age origins sj ga je naredila ista firma kot mass effect za mass effect pa itak vemo da je najjaci spil LOL.
  15. Glejta vidva patetika... Moj PSN name je Travar... Hm hm.. the mistery is solved. Torej fail #1... Dal sem vama svoj PSN name... Fail #2? To, da se po trofejah na PS3 ne vidi en kurac nič, ker imajo igre trofeje šele od letos... tako rekoč. Lanske igre jih še pol ni imelo trofej... predlanske pa hm hm... še nobena. Kar poglejta kolko tofej imam... heroja! Pol pa še meni povejta, ker sam nimam pojma kolko jih imam... Trofeje so za geje... if ya see what i did here... In še fail #3? To da sta nepoboljšljiva fanboya, ki jima že na kislo meče. Sicer pa cavemann... svoje znanje o tehniki si pokazal sam. Z mano o tem ne boš debatiral, ker te peljem scat vsakičko kej prbiješ. Še enkrat ti ponovim... 1080p filme lahko LEGALNO kupim in hranim na tolko različnih medijih razen BD diska, da se mi ne da niti začet. Tko da ti o nujnosti BDja fantaziraj kje drugje. Jaz sem gledal 1080p filme še preden je tvoj BD sploh obstajal. Glede na to da reces da je vsak spil na PS3 fail si jih ziher vsaj sprobal (uncharted 2-a ze vidis globino prostora v tem spilu 4 eyes, demon s soul), in ce das spil v ps3 se v profilu vidi da si ga igral oziroma sprobal tudi ce nimas nobene trofeye tko da chill geyboy. Aja ti si zihr demo sprobal pa se zato ne vidi. Kako to da ne komentiras Dragon age s origins primerjavo slik PC vs Xbox vs ps3 aja bos raje zacel govort o GTA4 kot ze celo leto aja pa ze dolg nisi povedal da civilization revolution multiplayer ne dela
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.