Skoči na vsebino

Many4499

staroselci
  • Število vsebin

    22
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Many4499

  1. mene nekaj zanima slisal sem da se dajo dolocene igre z navadnega xboxa igrati na xbox 360 in me zanima kje lahko preverim katere se dajo?
  2. zdaj sem odigral prvo tekmo proti Bassivityu......1-1
  3. jaz imam inter :crybaby: hotel sem man utd pa nisem mogel potem pa se milan
  4. lahk me dodate na IceCold49
  5. zanima me kako naredim na xboxu screenshot in ga prenesem na računalnik?
  6. mene zanima ali lahko dobis ban na xbox live ce imas xtreme firmware 1.41?
  7. Need for Speed: Undercover Platforme: Microsoft Windows, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS, Wii, Xbox 360, Mobile phone, iPod Touch, iPhone Po slabi prodaji in popularnosti Need For Speed Pro Street-a za katerega so tudi sami vodje EA Games-a priznali, da je to bil "kiks" prihaja novica, da je v izdelavi novi del te popularne igre z imenom Undercover... Avtorji so povedali, da bo igra popolnoma različna od zdajšnjih Need For Speed dirkačin. To veleva tudi, da so skupino izdelovalcev novega Need for Speed razdelili na dve manjši in bo vsaka ekipa imela več časa za izdelavo saj so ugotovili, da potrebujejo več časa za nove stvari, ki bi popestrile novi Need For Speed. V igri bi naj igrali zgodbo podobni filmu Transporter. Iz ekipe Need For Speed je Riccitiello sporočil da bo igra zelo boljša od Po Street, vsaj zaradi zgodbe. Datum izida še ni znan, tako kot tudi na katerih konzolah jo bomo igrali. Lahko pa pričakujemo, da bodo izdali igro za vse večje next-generation konzole XboX360, Playstation 3, ter seveda PC. Igro pa po vsej verjetnosti še ne bomo igrali to leto. Upajmo da bodo res nekaj spacali saj nekaj preteklih NFS (za Most wanted) res ni bilo za igranje. Pustimo se presenetiti... Need for Speed Undercover na police severnoameriških trgovin prihaja 18. novembra, vsi evropski »nori dirkači« pa se bodo tega veselili 21. novembra letos – še posebej tisti, ki imajo Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, Nintendo DS ali PSP. Ne skrbite, seveda prihaja tudi verzija za PC računalnike, še več, celo takšna za mobilne telefone.
  8. sam se neki mal je butasto vrjetno a potem si lahko naredim nov offline account brez livea in igram igre, ali sploh nemorem ce dobim ban igrati vec iger?
  9. hvala pa se nekaj me zanima ce igram pac igre na na accountu ki ima xbox live in dobim ban ali mi potem ostanejo acchievementi in ali lahko igram igre naprej
  10. mene pa zanima ce lahko z enga accounta kopiram achievmente na drugega?
  11. ja je fajna sam tk ko je reku TriGGer je podobna prejsnji, je pa neki novosti pa razlike u grafiki
  12. mi lahk ker pomaga ko grem v gta multiplayer mi napise da moj gamertag nima .... nespomnem se naprej pa mam nov xbox pa bi rabu met 1 mesec golda tk da nwm... help?
  13. mi lahk ker pomaga ko grem v gta multiplayer mi napise da moj gamertag nima .... nespomnem se naprej pa mam nov xbox pa bi rabu met 1 mesec golda tk da nwm... help?
  14. bom probal hvala za odgovore sam se nekaj me zanima ali se mi lahko zaradi takih stvari pokvari konzola?
  15. a mi lahko kdo pove a je tu kaj narobe z igro ali konzolo ko igram gta iv mi pri 20% igre zacne dolgo loadati ko gres v internet cafe pocasi odpisuje na maile dolgo traja da zloada zgradbe?? help p.s. to se mi je dogajalo na prejsnjem elitu in je potem crknil zanima me ali lahko tudi ta xbox 360 crkne zaradi tega?
  16. a mi lahk kdo pove kje dobit xbox live gold account najbolj poceni?
  17. mam eno butasto vprasanje a je pomembno s katerim programom zapeces igro?(zanima me ce je pac pomembna kvaliteta da ce je preslaba ali se ti lahko skuri laser?)sorry za butasto vprasanje lp
  18. Mene pa zanima kako se xbox 360 bolj segreva ce lezi ali je pokoncno?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.