Skoči na vsebino

erted45

staroselci
  • Število vsebin

    14
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od erted45

  1. Nč nism mislu ker sem pred parimi dnevi prvič vidu to stvar, poleg tega pa nimam problemov z navadnim kontrolerjem tko da tut če bi blo 10€ ne bi kupu.
  2. http://www.amazon.co.uk/Scorch-360/dp/B0038KE4MY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273691698&sr=8-1 Meni se zdi da bi znali poslat. Sam 70 funtov... Hvala bom raj ustrajal pri običnem kontrolerju.
  3. Izklopi kakršne koli požarne zidove. Meni še vedno noče povezat če ne izklopim požarnega zidu od antivirusa(Eset Smart Security) Aja sem pozabil: Xbox moraš najprej omogočiti. Kako? Če imaš Windows 7 odpri Windows Media Player nato imaš v zgornjem levem kotu zavihek Stream, klikneš na puščico in daš More Streaming Options. Tam omogočiš Xbox(Allow). Če imaš kak drug OS ti trenuntno ne morem pomagat.
  4. od kje je poštnina 100 eu?!? jst pa še en sva naročila bundle paket z dvema kitarama za 100 dolarjev http://www.guitarherostore.com/Guitar-H ... s-Xbox-360 ampak ker ne pošiljajo v slovenijo,bo šla pošiljka prek prijatelja v ameriki. naneslo bo še cca. 55 dolarjev poštnine,tako da bo končna cena za kitari in poštnino 100 eu. in glede na to,da je pri nas ena kitara ukul 90 eu... ...se splača,ne glede na poštnino,ki je včasih skoraj višja kot cena naročenega artikla. Tko pride meni...
  5. Bobni so že res da 30eur sam pride poštnina okrog 100(ne vem zakaj...), tko da si na 130eur--se ne splača...
  6. Maš ti mogoče njegov kontakt ker sem se registriru 4 dni nazaj na forum pa še zdej nism dobu aktivacijskega maila.
  7. Ja majo ja samo pride samo v kompletu skupi z igro, katero pa že imam.
  8. Mene zanima kje bi si lahko kupil kitaro za GH3 Xbox 360?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.