Skoči na vsebino

retron

staroselci
  • Število vsebin

    12
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

retron's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Ja zakaj pa ne? Sicer pa ti pride bojda ceneje če vzameš 16GB micro SD kartico in pro duo adapter za le-te.
  2. retron

    [PS2] Torba za PS2 Slim

    Točno tako, saj smo vendarle na internetu kajne? Le kaj nas zavira pred klikom na google in tipkanjem "currency conversion"? Prek amazona se da naročat na dosti različnih načinov, pobrskaj malce po njihovem helpu, najbolje pa je seveda s Paypalom.
  3. retron

    nov psx!?

    Ne glede na to da je predvajala igre PS1 in PS2, snemala filme na 250GB disk ali DVDje, predvajala le-te in je bila prva konzola ki je imela XMB? Aja, naj omenim, izšla je leta 2003. Mislim da bi takrat dal le kaj več kot 1 tolar zanjo
  4. retron

    Memory stick pro duo

    Vendar ali je ravno tako hiter? Maš kak link?
  5. Aja? No potlej se pa opravičujem za mojo ignoranco. So mi pa povedali na drugem placu da ne čita sploh usbjev. Aja pa eyetoy sm pozabu ja
  6. Ker ne bere usb ključe? Usb port bere samo singstar mikrofone, določen keyboard, Guitar Hero kitara? Al je ona na standard priključku? In to je bolj al manj to.
  7. Jao no, kaj je dajal...žveplovo kislino.. Še aceton ki sčisti marsikaj nebi tega naredil leči. Vsaj bi mel tist cd za čistit leče al neki. To je maksimum kar greš nardit preden ga daš na servis.
  8. retron

    [PS2] Torba za PS2 Slim

    Kaj. Za vraga imajo telebajski veze z torbo za ps2. Ne res. Also: http://www.amazon.com/Playstation-2-Sli ... 161&sr=8-1 Tale je sicer samo za konzolo se mi zdi, mislim da ti bo tale kar precej všeč (pa še cenejša je, samo $15 ): http://www.amazon.com/Playstation-2-Sys ... 161&sr=8-2 Uživaj. (pa izogibaj se telebajskom)
  9. Naj začnem, imam PS2 slim, čipan, rabljen (2 leti star), delal je dokaj normalno (enkrat sem imel eno težavo kjer ni sprejel backup cdjev, vendar je ta težava kmalu izginila enako skrivnostno kot se je pojavila), vendar se je pred kake pol leta nenadoma pojavil problem. No, en dan sm veselo priklopil PS2 na kolegov projektor da smo mal SC3 nažigal, potlej pa smo hoteli gledat DVD (original) in ko sm tegale dal not ni blo ne slike ne zvoka, ubistvu je kazalo plavo ozadje (kar pomeni da sploh ne zazna da je karkoli priklopljeno na projektor (zelena power lučka je pa gorela sicer). No, nato se mi PS2 ni hotel ugasnit (tipka se sploh ni odzivala), zato sem ga izklopil iz elektrike. Tale problem do sedaj se mi je pojavil že ene dvakrat/trikrat z navadnimi igrami, pa sm samo izklopu pa nazaj vklopu pa je delalo. No, pol ko sm priklopu nazaj power kabel sm dal not špil ki je maloprej delal normalno in mi prižgalo PS2 normalno, je pa pokazalo da ne zazna diska. Nato sem to probal z več cdji vendar niti enega ni zaznalo. Opazil sem da se diski pravzaprav sploh ne vrtijo. Leča se premika normalno, disk pa se ne želi zavrteti nikakor. Probal sem stikati tisto kar drži motorček da se ne vrti če je pokrov odprt, vendar niti to ni delovalo, disk se je lahko zavrtel z roko, zgleda pa da je motorček šel. Probal sem tudi prah odpihnit z močnim zračnim sunkom, vendar tudi to ni pomagalo. Ali mi lahko pomagate? Hvala.
  10. http://media-convert.com Zelo preprost in zmogljiv converter, converta namreč VSE (dobesedno) in ne samo prek vašega trdega diska ampak lahko tudi vnesete link do datoteke in to datoteko ne rabite niti downloadat, ampak jo direktno convertate in šele takrat downloadate. Ima tudi za pretvorit v PSP-friendly formate, vendar poleg tega ima ogromno drugih pretvorb in funkcij kot so shranjevanje strani v sliko/tekstovno datoteko(tudi pdf)/na DUCATE drugih formatov za večino katerih tudi prvič slišim, uploadanje stvari (da link da prenesete tudi prek mobitela, kar je zelo uporabno). Edina slabost je da to vse dela do 150mb Vendar je meni do sedaj bilo nepogrešljivo orodje za convertanje stvari na mobitel.
  11. retron

    Memory stick pro duo

    http://www.mimovrste.com/artikel/258003 ... -lexar-8gb Mimovrste (garantirana hitra dostava), Lexar kartica (ni SanDisk, katera je garantirano boljša) - 45€ http://www.amazon.com/SanDisk-8GB-Memor ... B000UZH7P6 Amazon (nevem kolko cajta bi rabla da dostavijo), SanDisk kartica (juhej!) - $45 (32€). Za poštnino sicer nisem siguren, vendar ko sem z official strani od enga benda naročal majice je bila poštnina zelo majhna (manjša od 5€, še to ne) No, katero naj vzamemo?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.