Skoči na vsebino

T.F.7

staroselci
  • Število vsebin

    103
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

T.F.7's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. se je kar veliko pisalo v tisti temi lani, se spomnem da nas je bilo cca 35 bananih pa še ni blo konca hammerja...
  2. lani so že oktobra začeli, js sm npr. fasau ban 2. novembra, če se prav spomnem.
  3. ali pa tvegaš in si vsake 15 mesecev kupiš novo konzolo...
  4. hmm... odvisno, če igraš več kot 5 špilov na leto se ti ne splača originale kupovat. vprašal sem zato, ker sem slišal da se bo po 4. novembru ne vem kaj zgodilo. nisem našel prave teme za tole vprašat zato sem novo odprl, lani je bila za to prav namenjena tema, drugič se bom držal tvojih nasvetov.
  5. Lani je bilo kar pestro v tem obdobju, letos pa nič ne kaže v tej smeri. Morda veste kaj več??? Lp!
  6. T.F.7

    Xbox- XviD

    Lahko. Gledaš lahko tudi druge formate wmv itd. vendar ne delujejo vsi, npr. nekateri wmvji primejo drugi ne. Podnapisov ni, tako da bi če jih boš rabu si jih boš mogu sam zapečt na film, SRTtoSSa in VirtualDub.
  7. T.F.7

    Xbox 360 vprašanja !

    ta stran je zelo podobna tisti moji, pa še isto ponudbo ima, iščem kaj cenejšega. kar se pa tiče tvojega problema pa ti ne bi vedel pomagati, žal.
  8. T.F.7

    Xbox 360 vprašanja !

    Pozna kdo kakšno zanesljivo stran (Paypal) kjer bi lahko dobil poceni Xbox Live Gold? Hvala.
  9. T.F.7

    Xbox 360 vprašanja !

    Mene pa zanima sledeče: - če formatiram xbox HDD se mi izbrišejo video kodeki prenešeni iz livea?? - če dam 'Clear Cache' se ti kodeki tudi izbrišejo?? Imam banano konzolo zato sprašujem...
  10. T.F.7

    Xbox 360 vprašanja !

    Decembra sem dobil banano. Sedaj sem pa opazil, da mi vse XBLA igre, ki jih prenesem na disk smatra kot corruptane in seveda ne delajo, Z izjemo Splinter Cell Conviction, ki porabi 1Gb in deluje. Sprobal sem kakih 7-8 iger, ki imajo vse manj kot 300mb in kot rečeno ne delajo. Ne vem če je fora v velikosti, ampak edino tole mi je prišlo na pamet. Mi ve kdo pomagat???
  11. Na primer? Mi lahko prosim napišeš konkreten primer? :razzy:
  12. @DSmadfan: hahahah... tle je res težko izbrat zmagovalca... tisti mojster, ki je omenjen v ta zadnjem je res mojster @Arey: Koliko si šele ti smešen, ker nekaj absolutno trdiš da je prav! Po možnosti si par tednov nazaj tudi nekaj trdil pa se je pol ugotovilo, da ni tako, zdaj pa se delaš kot da ni nič (hipotetično razmišljam). Folk je tudi na smrt trdil, da M$ ne more zaznat flashanega firmwarea in da banajo po drugih merilih pa smo potem videli, da ni tako. Kar se pa tiče moralnih zadržkov pa imam za povedat sledeče: To da M$ deli banane se mi ne zdi nič spornega, sam sem fasal banano in nisem bil niti malo jezen na M$, sem si jo pač zaslužil. Prav mi bodi. Da pa bo M$ s svojimi določenimi objavami mene in ostale učil 'kako živeti' (s tem so namreč prišli na dan), to je pa preveč! Še posebej s strani nekoga, ki ima preveč 'skeletov v omari', da bi lahko o takih stvareh govoril! To in edino to me piči po ku*cu!
  13. Js nisem igral nobenega špila pred izidom pa sm vseeno dobil ban in takih nas je veliko. Finito un caxxo! Js vem za tipa, ki je dobu ban (pred časom) pa je imel povsem nedotaknjeno konzolo! Preprosto si razlagam sledeče: M$ ti podari banano. Ti daš star disk na novo konzolo, kjer fašeš še eno darilo. M$ te tako 2x kaznuje z motivacijo, da si itak piratiziral in si to tudi zaslužiš. Moralnih in etičnih zadržkov itak vsi vemo, da nimajo. Če bi hoteli bi ti konzolo blokirali tudi za offline igranje, ampak si toliko ne dovolijo, ker se jim zaradi znanih razlogov to ne splača. Verjamem, da veš kateri so ti razlogi... dnar M$a vladar! In še ena sveža banaNovica: Bratranec od enega kolega ima flashano konzolo, vendar v življenju še ni bil na liveu! Ni pač imel poštimanega routerja za xbox. Ta teden je vse zrihtal, šel je na live samo za toliko časa, da je novi dashboard zdownloadal in seveda fasal BAN!!! Torej pazite se vsi tisti, ki niste še na liveu bili pa bi radi poizkusili!
  14. raje počakaj mesec ali dva, kot da dobiš banano. sej offline igranje ni tako slabo, še posebej če si do sedaj igral samo offline ti ne bo panike.
  15. verjamem. zanimalo me je samo to ali te vseeno vpraša za update na novi konzoli tudi, če si hdd pred tem formatirau na stari. verjetno ti tega ne moreš vedeti, ker si hdd formatirau kr na novi. bi pa bila to zanimiva informacija, ki bi lahko marsikaj povedala, vsaj marsikakšno teorijo bi lahko na njen račun potuhtali.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.