Skoči na vsebino

PicNiK

staroselci
  • Število vsebin

    30
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od PicNiK

  1. PicNiK

    Wii Opera Browser Trail

    Dober demo posnetek Opere na Wii-ju: http://www.youtube.com/watch?v=RBEXJGwkBAI
  2. mislim, da je normalizacija stvar kjer samo posamezen komad omejiš da ne bo imel preglasnih delov in ne da bodo vsi komadi skupaj v približmo isti glasnosti. Malo pogooglaj sej se da dobit prgrame za to oz. jima ziher nero tudi to vključeno.
  3. PicNiK

    HDTV 1080p

    1080p je boljši prikazuje sliko resolucije 1920 x 1080 pri 25fps 1080i prikazuje sliko resolucije 1920 x 540 pri 50fps (film dejansko NI posnet pri 50fps, ampak se vedno pri 25) Tale i pomeni interlaced, to je v bistvu ostanek "tehnologije" stare več kot 50 let, ko ekrani niso bili zmožni prikazati polne resolucije pri 25fps.
  4. SiOLov program je SMET. Uporabi RASPPPoE ali vsaj XP-jev odjemalec za ADSL povezave : Create new Connection, Connect to the Intenet, Create Pppoe conection... neki takega
  5. PicNiK

    RIP PIII 700

    Niti ni nujno:Windows XP na novih iMacih z Intelovimi procesorji
  6. Mam sosolca, ki igra WoW, v bistvu je nehal hodit na fax en semester (verjetno) zaradi WoW-a. PA njegova punca je tudi ful v WoW-u. Jaz pa če že morem živet raje živim real life.
  7. PicNiK

    Sneeeg!

    Jah, pustne maškare pač niso dovolj dobro odpravile svojega dela. Tuki na obali pa dežuje, ampak ni mrzlo. PS: Srečno na kolokviju.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.