Skoči na vsebino

5zigen

staroselci
  • Število vsebin

    58
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od 5zigen

  1. iz platforma cod6 45 pa brez poštnine
  2. U Kopru je še zmeraj vroče
  3. Kupim LIVE Gold za 12 mesecev. ZS. Hvala.
  4. hvala ti/vam. se vidmo kej na lajvu, če gdo nuca cod4 ali waw
  5. sorry no, sam tolko si napisau kot da me smatraš da sem 5 letni otrok...
  6. ja sej to sem pa tudi naredu cepec . iz zvočnikov direkt v xbox !!!
  7. cod5, cod4, gta IV. mam še miljon igric samo zmeraj kera faila-a pri abgx-u pa ne upam igrat medtem ko sm na LIVEu da ne fašem ban :/
  8. no evoga, pa sm dobu adapterček. sliši se zelo dobro, tko da Arey nevem o čem govoriš ko govoriš da je slaba kvaliteta. zelo sm zadovoljen, tko da je to to.
  9. v input od zvočne od pcja alpa direkt v zvočnike. zkaj bi pa bla slaba kvaliteta? s tem nism nič seznanjen. če je res slaba kvaliteta bi blo lepo od tebe da mi poveš kakšno boljšo varianto za zvok.
  10. js mam tko urejeno: 360ko imam priklopljen na računalnišški monitor ki ima samo dvi in vga vhode. kupil sem adapter hdmi(m)/dvi(ž) ki sem ga dal v hdmi vtič od xboxa, in z dvi-jem priklopu na eni strani monitor na drugi pa v adapterček. no zdej me pa zvok zeza. tisto plastiko od priloženega kabla (ki ga dobiš od nakupu xboxa-scart(TV ali HDTV)) sem dal dol tako da imam lahko hdmi in scart kabla oboje naenkrat v xboxu. v ponedeljek pa skočim v comshop še po tole (KLIK), tako da bom imel še zvok. upam da ni prezapleteno. ugl. se vidimo na LIVE-U!
  11. 5zigen

    Lega XboXa

    pokončno ne zavzame toliko prostora v širino, manj se segreva, s dvdji pa nimam nikakršnih problemov
  12. 5zigen

    XBOX LIVE - novosti !!

    tudi meni je danes popoudne update-alo :D
  13. no, še jst...končno ponosen LIVE-aš gamertag: salee15
  14. trenutno je pri meni u giru Wheelman, Ace Combat 6, Kane and Lynch Dead Man in učasih Mafia II
  15. 5zigen

    Xbox 360 vprašanja !

    no zdej ko smo še pri teh filmih a mi lahko gdo pošlje oz. da link od tega updatea ki ga xbox potrebuje za predvajanje filmov. ker zmeraj ko dam not kšn film mi napiše da se moram povezat na LIVE pa iz tam pobrat neki spodaj pa koda 51-C00DF236 ...na LIVE pa se nemorem povezat ker trenutno še nimam neta u sobi. pa sm našu enga za pobrat, sm sledu navodilom, dau use na CD, po 4ih poskusih mi ševedno ni uspelo, tko da bi res biu hvaležen če ma gdo to za poslat.
  16. 5zigen

    [Uradna tema] Skate 2

    sej sm, pa si je usak trik podoben sa da je v drugo stran. pa mesto kr neki. preveliko je, se zadržiš na nekem kraju in pol si tam 1 uro ker se ti ne da it na čisto drug konec mesta delat 1 misijo
  17. 5zigen

    [Uradna tema] Skate 2

    meni osebno špil ni sploh neki zanimiu. sm ga igrau 3x na mojem boxu pa zmeraj se polomim, usak trik je skoraj enak, ni mi lih neki dober. bolši kšn tony hawk.
  18. hahahah Zombie nazi kr neki uno na koncu XD
  19. 5zigen

    [Uradna tema] Skate 2

    no kko pa pol veš da je 1:1 igra? kako se to da preverit? EDIT: sm že preko ZS prašau, nerabte odgovorit
  20. jooj sorči ki lajfam XDDDDD ugl. preobrnu igrico na najlažje. zdej pa gremo malo na težje pa je res očitna razlika med najlažjo pa najtežjo difficoulty ???
  21. no učiraj sm jo probau malo pa je FUUL huda... sm mislu da bo brezveze ker joypad+streljačina=nism mislu da bo uredu no učiraj pa probam pa sploh ni teško namerit... ful huda, komaj čakam da jo preobrnem
  22. pa ta nou dashboard moraš met ne...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.