Skoči na vsebino

5zigen

staroselci
  • Število vsebin

    58
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od 5zigen

  1. Uno boš dal pa kam, v zvočno od PCja? Če maš rad izjemno slabo vzorčen mono zvok kar. Sam če narediš to, si malo blesav.

    v input od zvočne od pcja alpa direkt v zvočnike. zkaj bi pa bla slaba kvaliteta? s tem nism nič seznanjen. če je res slaba kvaliteta bi blo lepo od tebe da mi poveš kakšno boljšo varianto za zvok. :o

  2. js mam tko urejeno: 360ko imam priklopljen na računalnišški monitor ki ima samo dvi in vga vhode. kupil sem adapter hdmi(m)/dvi(ž) ki sem ga dal v hdmi vtič od xboxa, in z dvi-jem priklopu na eni strani monitor na drugi pa v adapterček. no zdej me pa zvok zeza. tisto plastiko od priloženega kabla (ki ga dobiš od nakupu xboxa-scart(TV ali HDTV)) sem dal dol tako da imam lahko hdmi in scart kabla oboje naenkrat v xboxu. v ponedeljek pa skočim v comshop še po tole (KLIK), tako da bom imel še zvok.

    upam da ni prezapleteno.

    ugl. se vidimo na LIVE-U!

  3. no zdej ko smo še pri teh filmih a mi lahko gdo pošlje oz. da link od tega updatea ki ga xbox potrebuje za predvajanje filmov. ker zmeraj ko dam not kšn film mi napiše da se moram povezat na LIVE pa iz tam pobrat neki spodaj pa koda 51-C00DF236 ...na LIVE pa se nemorem povezat ker trenutno še nimam neta u sobi.

    pa sm našu enga za pobrat, sm sledu navodilom, dau use na CD, po 4ih poskusih mi ševedno ni uspelo, tko da bi res biu hvaležen če ma gdo to za poslat.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.