Skoči na vsebino

Abaction

staroselci
  • Število vsebin

    24
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od Abaction

  1. Pozdrav,

    mene pa zanima, zakaj sem nekje v meniju PS3ja zasledil nek PS/PS2 napis, za kreiranje neke notranje particije al nekaj takega, če pa konzola ni kompatibilna s PS2 (vem da s PS je)? Se opravičujem, da ne vem točno kaj piše, zdaj sem se spomnil tega, pa se mi ne da it gledat. :) Mislim pa, da veste o čem govorim.

    Hvala za razlago, lp

  2. Pozdravljeni,

    zanima me, če bo deloval 5.1 zvok pri gledanju filma preko PSja (DVD ali Blu-ray), če v HDMI izhod vstavim razdelilec na dva izhoda in nato z enim kablom povežem v hišni kino, z drugim pa v TV? Da vidim, če se mi sploh splača to nabavit. :)

    Lp

  3. Mam problem s PS3 in povezavo neta preko routerja.

    Če dam easy konfiguracijo mi ne dela nič, če dam pa manualno pa imam problem katere številke napisat v zahtevke IP address, Subnet Mask, Default Router, Primary DNS, Secondary DNS.

    Zanima me, kje ste vi pridobili te podatke in kateri ip se piše pod IP address in kateri pod Default Router?

    Vse mi je že delovalo, zdaj pa kar naenkrat ne deluje več.

    Imam router Linksys WRT54G, pri katerem v nastavitvah pišeta številki Local-IP-Address in Start-IP-Address, če grem pa poizvedovat po ipju računalnika, pa nobena izmed tistih dveh številk ni ista. Katero od teh treh številk torej zapišem na katero mesto? smile.gif Hvala.

    DHCP pri routerju mam enablan, tako da očitno ni problem v tem in bi moral sam od sebe prepoznati IP in vse ostale potrebne drekarije. Pri manual nastavitvah pa sem sprobal že vse logične kombinacije in ne deluje nobena.

    Upam, da bo lahko kdo pomagal. Hvala, lp

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.