Skoči na vsebino

fedayeen

staroselci
  • Število vsebin

    3
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od fedayeen

  1. v menijo imas spodaj novo opcijo ki se imenuje AIR SUPREMACY ali nekaj podobnega. coral sea mapa ni v rotaciji ostalih 3 map, ker je coral sea cist extra mode ( kao sam avioncki pa to ).
  2. demo ima limited time play period. potem ne gre vec connectat. lahko pa da imas le tezave z povezavo na streznik, ker je baje zelo velik naval. na PS ni tezav z povezovanjem na streznike.
  3. fedayeen

    Volan PS3 ??

    sam si lastim Logitechov Formula Force EX, je sicer brez sklopke, vendar je glede na ceno/kvaliteto vsekakor vreden nakupa. G25 je res TOP, vendar 300eur ni majhen denar, sploh ce primerjas z ceno same konzole. Jaz si Force EX lastim se od prej, preden sem bil lastnik PS3. Tipk ima dovolj, vec kot jih potrebujem sam. Mogoce deluje volan precej plasticen ( sej je plasticen ), ampak je plastika bolj kvalitetna, kot zgleda. Tezav z premikanjem volana ni, pritrdi se dovolj cvrsto, da lahko zavijas tudi zelo impulzivno in zelo grobo. FF je zadovoljiv, ampak sam bi si zelel izbolsanje na tem podrocju. Sem tudi ze razmisljal o nakupu G25, vendar me se kar odbija cena. Mogoce, ce bom imel kdaj priloznost probat G25, da me bo preprical in opravicil pregresno visoko ceno. Kej velik izkusenj z drugimi volani nimam, sem pa odpeljal sem pa tja ob priloznosti na drugih volanih, ampak me ni noben prav posebaj navdusil. Sem si pa tudi naredu mal bolj domac playseat. Nisem hotu tlacit nekih sportnih sedezev, ker vseeno presedim kar nekaj casa za volanom, sem se odlocu za sedez iz Volvo in morem rect da je bolj luksuz varijanta, udobno, moznost nastavljanja sedeza naprej nazaj, kot tudi naslonjala seveda. Edino kar je, volan ni nastavljiv po visini, kar smo pa resili, z manjsim povstrom, ki ga damo manjsim ( mlajsim ) voznikom pod rit, kar se posebi navdusuje necaka in necakinjo. volan: cockpit link ( slikan z telefonom ): http://img209.imageshack.us/img209/7254/26062009075.jpg
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.