Skoči na vsebino

TheKratos!

staroselci
  • Število vsebin

    99
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od TheKratos!

  1. saj lahko zaobides Ip blokado in to je to
  2. Nimam pojma kaj bi dal, sem se hotu spomnt kaksnega uprasanja iz preteklosti vendar zaman... prosim naj nekdo drug
  3. hvala za naslov sem cakal da bo nekdo pogruntal, to sem igral ko zmesan pred kakimi 5-10 leti... huuh spomini drgac je pa to bil res en najbolsih spilou ;D
  4. ja sej v tem je pa point piratstva da zagotovi zastonj zabavo po CELEM svetu in ne samo tam kjer naj bi igro igrali.
  5. sej ste vsi ze slisal vsa dejstva zakaj je ps3 slabsi, in tut xbox 360 mislim da nebo imel kaj manj iger ker se bodo vse ki so za ps3 nardile tut za xbox 360 izjema pa je god of war 3. Pametna poteza ubisofta pa bi bila da bi naredili gow 1,2,3 tudi za xbox 360 saj bi z "malo" truda zasluzili ogromno.
  6. Se vedno se snema ce se ne motim, lahko bi si pogledal mal na rtv slo oz. google. http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... c_id=14231
  7. in se zaserjejo ker ce je pozlacen nemore biti nic bolsi, to je ze logika xD
  8. ne ti si dobil Component HD cable in ne HDMI
  9. arrr... sej se mi je zdelo da je spil ker sem pol precekeral se gow 1 ter videl iste "igralce" ki so posodili glas, ampak mi pa ni bilo jasno do zdajle da so na imdb-ju tudi spili no hvala za pojasnilo
  10. Bom pa kr tuki napisou kaj sm najdu na IMDB-ju. http://www.imdb.com/title/tt1199781/ OMG god of war 3 film... to bo tko epic ! ze igralec Michael Clarke Duncan naredi film hud... ste za to ze vedl ? ker men se niti mal ni sanjalo da bo po gowu film posnet, ce je to sploh film ? al je to sam za spil in bodo sam glasove posodil ? AWESOME !
  11. Igram ta spil in sploh nevem kako je mozno da se ga se nisem navelical, prisel sem do nekaj 70 % igre v 4-5 urah in jo se vedno vsak dan kliknem in spilam po kasno uro. Spil je res neverjeten ker ponavad se jaz novih spilou zelo hitro navelicam, pri temu je pa zanimivo ker ni nekaj posebnega oz. je spil ki razmislas in ce neves pritisnes H in to je to, spil ima dobro zgodbo in zarad tega ni dolgocasen tako da vsakmu priporocam tale spil
  12. To je zato, ker je PS3 grafično trikrat močnejši... o.O tega pa ne razumm, pocasnej se nalaga ker je mocnejsa graficna ?
  13. Pri gta-ju 4ki ima PS3 krajse obmocje pogleda, medtem ko ima xbox 360 velik dals in pri xboxu se dalec u daljavo vidi, pri ps3-ju se pa vidi kako se mesto nalaga. To lahko pogruntas tudi ce nima obeh konzol in sicer na youtubu po gameplayih.
  14. 1. najprej morata imet original 2. lahko igrata prek mreze (Hamachi) in se sam povezeta na isti channel in en nardi multiplayer room in gres pod LAN in ti najde sobico. 3. lahko pa direkt igrata prek neta, naredis v multiplayer new multiplayer game in nardis ime, pass (ce hoces), ... in se pac povezes prek njega. to je to... ce pa nimas original je pa edina varjanta hamachi pa isto verzijo igre morta imet.
  15. haha... googlej model, www.google.si pa isci take forume tole je forum za konzole <-- konzole-slovenija.com ne spolnost-slovenija.com XD kake mate ljudje.
  16. prva verzija je bla ze huda vendar zelo buggasta ter z slabo grafo... ta pa zna bit zelo dobra.
  17. Toca race driver 2 hmm.jpg[/attachment:lnlmhs19]
  18. TheKratos!

    [PS2] Vprašanje

    to mislim da je normalno, ko sem imel ps2 je isto "zahrescalo" vsake tolk cajta zarad branja diska...
  19. lol dobr da tut nas kje omenjo ! ;D drgac pa to sam pise uprasanje al tut to nekdo govori ?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.