Skoči na vsebino

suhi_SLO

staroselci
  • Število vsebin

    144
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od suhi_SLO

  1. Kinect funlabs ima nekaj brezplačnih iger. Pravtako imaš na marketplace demote za sprobat.

    Zaenkrat imam:

    Kinest Sport: Season ONE - vse dodatke

    Kinect Sport: Season TWO - vse dodatke

    Motionsport: Play for real

    Motionsport: Adrenalin

    Kung-FU panda 2

    Dance central

    Kinect Adventures

    PowerUP heroes (nekako favorit polek prvih dveh omenjenih)

    Fruit ninja

    Kinect HOLE

    kinect funlabs - manjkajo še 2 igrce (tu igre sproti dodajajo)

    Haunted

    Verjetno še kakšno pozabil.

  2. Mene enako zanima, kot kolega par postov višje... tisti ki imate kinect; ga je boljše imeti nad ali pod TV-jem?

    Bral sem, da če ga daš nad tv, se ti poveča "igralna" površina, ni pa fajn za majhne otroke.

    Pa če ga imate nad tv; kakšna stojala ste nabavili?

    Če ti zadevo ni teško skalibrirati na vsake toliko časa, potem praktično nima veze ali ga imaš na vrhu TV ekrana ali spodaj. Saj ima kinect možnost ročne nastavitve višine. Če si boš uzel par minut časa boš ugotovil, da imaš pod kinect tuning opcijo kjer ga z gumbom UP in DOWN premikaš in nastaviš da te pravilno ( najbolje zate) zazna. Za primer: Kung fu panda 2 mora kinect biti nastavljen za malenkost nižje, ker drugače te ne zazna ko skočiš., Motionsports 1 ga je bolje nastaviti malenkost višje, ker se uporablja bolj zgornji del telesa.... Škoda je samo to, da ni opcije (vsaj nisem je zasledil), da bi vsaka igrca shranila položaj nastavljenega kinecta.

  3. Ravnokar sprobal PowerUP heroes. Igrca je meni osebno najjača za kinect. Najlažjih 1000 Achievements (13) za kinect igro. Zaznavanje zelo natančno, možne hitre kombinacije udarcev, posebnih udarcev ter super udarcev. Online play. Veliko sob in različnih oblek z različnimi silami..... VREDNO NAKUPA!! Ob priliki posnamem gameplay.

    post-2951-144771013923_thumb.jpg

    Product info

    Developer: Megarom Interactive

    Publisher: Ubisoft

    Genre: Action & Adventure

    Release Date: autumn 2011

    Console: Xbox 360

    Players: 1-2

  4. Model, mal se umiri. Njemu so zamenjali bp, precej ljudem ki jih osebno poznam tudi, tako da ne moreš tega označiti kot laž. Lahko pa rečeš da v tvojem primeru to ni držalo.

    Lej, ti maš cajt cel dan po forumih brat in se ukvarjat s pridobivanjem informacij in prečesavanjem pravih od napačnih, drugi pa svoj čas cenijo, in jim je bolj udobno (in časovno učinkovito) klicati trgovca, ki jim lahko s prve roke razloži vse kar ga zanima.

    *edit

    Se opravičujem, ozi, nisem videl tvojega posta preden sem stisnil na odgovor.

    Pa ker sm pr vol, da ti povem svoje mnenje. Ti meni govoriš da naj se umirim, ker sem njemu reku lažnivc. Mal poglej kaj sam pišeš!!! Gdo si potem ti, da veš gdo in kaj sem jaz. Nism jest kriu, da folk ne zna glave uporabljat.

  5. HAHAHAHA Arey. Moje sožalje za tiste, ki nimajo tolk v seb, da bi si uzel 30 minut časa pa pogledal na net. Ne mi govort, da je laži poklicat pa nekoga morit po telefonu, kjer sigurno zapraviš več kot pa če pogledaš na net + to, da ko pogledaš na net ne moriš nobenemu. Sam vem kako je ko te pokličejo na telefon in hočjo, da jih usmerjaš kako zadevo rešit in vedno traja dlje, ker je folk zgublen, kot če pogledaš na net. Ko pa pogledaš na net in ugotoviš, da imaš potek poslikan in v detajle opisan ugotoviš kaj? Nič več, kot le tri besede so potrebne, da jih napišeš v brskalnik in dobiš ne samo en odgovor. In glede na to, da tisti, ki to rabijo sigurno ne potrošijo svoj čas za kaj bolj primernega, kot pa igranje igrc. Mislem bullshit.

    Glede muellerja pa je sam reku, da zamenjajo brez problema, kar se pri meni ni zgodil!!!! To pol ni laž? Aja sej res zmotu se je. Citiram: Pa tudi v muellerju ti nedelujoč/pokvarjen izdelek brez problema zamenjajo z novim (jasno z original računom in v času garancije). In tud sam poznam folk, ki so jim zamenjali in poznam tudi tiste, pri katerih so komplicirali tako kot meni. Če bi napisal svoje mnenje oziroma govoril zase se nebi oglasil in tu pisal.

    p.s. bolje je poznat zgodbo desetih kot pa zgodbo enega.

  6. Vse te informacije in pomoč ravnotako dobiš npr. tudi pr Playgamu, pa še cenejše izdelke ima od tvojih.Pa tudi v muellerju ti nedelujoč/pokvarjen izdelek brez problema zamenjajo z novim (jasno z original računom in v času garancije). Imam pozitivne izkušnje z obema.

    Saj ne rečem, da goblin ni v redu, ampak stvari raje kupujem tam, kjer so ceneje (če kvaliteta ni vprašljiva seveda).

    Ne laži, da ti mueller zamenja brez problemov!!!! Zakaj sm pa pol jest mogu grozit z inšpekcijo, da so mi vrnil denar? Sam sm mogu klicat, da sm sploh kej dosegu. Odnos njihovih zaposlenih v administraciji je na nivoju jamskega človeka. Model mi reče, da me bo poklicu v roku 24 ur, pol pa drug dan zvem, da je spizdu na dopust. Njegov nadrejeni pa se je obnašu ko da sem jaz kriu, da je xbox crknu pa da so se mi oni zlagal, da se bojo pozanimal, če majo še kakšnega na zalogi. Reku mi je celo - citiram: ti bom jest fuknu zravn tistih 20€ za tist kurčev LIVE.

    Mogoče si ti imel to srečo, jaz je nisem in v mojem pogledu je ta trgovina zame drek.

    Kar pa se informacij tiče, pa imaš vse na netu in ne vidim zakaj bi sploh se gdo matru klicat ukol pa folk prosu ali celo plačeval za neki, kar se dobi zastojn.

  7. No, pa je že nekaj dni zunaj. Sam osebno sem navdušen, igra se odlično. Zame bo to definitivno prva streljačina, glede na to, da nisem CoD fan.

    Lahko bi naredili listo Gamertagov in se dodali ter kdaj skupaj odigrali kak CO-op ali Multiplayer. Samo prilepite Gamertage in je to to :) .

    Brez zamere sam full glupa ideja. Folk te doda pol pa niti tolk ni da bi uletu v party ko ga povabš niti ne upajo igrat. Če pa že igrajo pa odigrajo eno igro z nami in zbežijo. Men se pa ne da več skoz brisat tazga folka vn. Sicer pa že obstaja tema kjer se lahko dodajate...
  8. Ne, sem že kupil enkrat preko podobne trgovine, offgamers in je delalo normalno. Vmes sem enkrat z paypal vzel 2meseca za 2f v neki akciji, zdaj sem pa hotel spet preko redeem kode. Ima kdo tel.številko na katero naj pokličem, ker tisti dve ki so na supportu ne vzpostavita povezave, mail pa microsoft hladnokrvno ignorira. Edino če morem kaj dopisat zraven tistih številk, kodo države? Kje sploh je sedež supporta?

    Tako neodzivnega in slabega supporta pa res ni nikjer no. :/

    To je pomoje bl problem v kodi, ki si jo prejel.
  9. Mislem da ste mal lončke zamešal. Če je disk zunanji, pol ga prklopš sam na USB, torej ga zazna samo 16GB. Če pa ti ta disk flešaš pa daš notr, pa ti zazna celega. Samo da pri slimu ti ga zaklene, da ga ne moreš uporabljat na drugih xbox-ih slim.

  10. Sam sem prodajalec in ne vem zakaj mi nebi bilo za zaupat. Sem vse pošteno poslal in naredil, tudi pike sem pocenil. Mislim pa da se še vedno bolj splača kupit pri meni kot pa v trgovini.

    Nikjer nisem rekel, da se ne splača. Malo bolj čitljivo preberi zadevo. Gre se bolj zato da kljub temu da daš LIVE poceni so 4200 pik presoljene 3x. To je dejansko 7€ več kot pa če si sam naročiš na strani kjer dobivam jest. Mogoče z pikam štukaš izgubo pri LIVE? - pač naglas razmišljam. Je pa cena za LIVE sigurno ugodna.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.