Skoči na vsebino

slovenaccc

staroselci
  • Število vsebin

    33
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

    Nikoli

Vsi zapisi od slovenaccc

  1. Je ta trgovina vedno tok poceni, al se jim je samo strgalo pred prazniki? Cene se mi zdijo ful niske, glede na vse ostale možne trgovine. Npr: http://www.amazon.co.uk/s/ref=amb_link_ ... d_i=468294 in pa MW2 za 32 funtov, forca 3 za 30 etc.. LP
  2. ne, ne, zanga bodo vidl da ma jajca in mu bodo dali en gikovski 'multi pass:)'
  3. ahhhaa kršenje zakona :D vedno boljša tema
  4. Kot je že nekdo rekel.. kdo pa pravi, da je Microsoft šele zdaj pogruntal, kdo vse ima flashano konzolo? So veliko bolj pametni, očitno:) Sam sem vesel, da ga nisem flashal, saj ga imam šele 2 tedna. Tisti, ki pa ste recimo celo leto igrali crackane igrice, se pa tako ali tako nimate kaj za pritoževat. Arcade je 180 evrov, ena igrica pa 50 * število igric...
  5. ATM narocam mw2, kje se najbolj splaca / kje bo najhitrejsa dostava za cimmanj denarja?
  6. triger, daj me dodaj na xbox live... slovenaccc Btw, imam sicer že enega kupca, vendar se mi zdi, da mu je ze dopizdilo cakanje.. namrec s punco sva zadela xbox premium (60gb hd) pred 2 tednoma, prodal ga pa še nisem, ker čakam, da mi pošljejo garancijo. Ocitno so "pozabili" prilozit.. Tako da, ce je kdo zainteresiran.
  7. Kje se jo splača naročit? Oz. kje je najbolj poceni, slovenska ali tuja trgovina (imam kreditno).
  8. hdmi, drugače pa sem bral, da če bi bilo to, ne bi gorele 3 lučke ampak manj / več. Pitaj boga
  9. cuj se bo dalo pred liva tut kupit to igrico in koliko bo stala, glede na vaše izkušnje? Poudarjam "glede na vaše izkušnje".. sam imam xboxa šele 2 tedna in nevem, če se vse igrice prodajajo gor, oz. samo polovica, če so vse cene enake etc..
  10. nah, xbox je vredu zdaj. Sem vse disconnectal pa spet kable not dal, isto disk in wifi adapter. . Pa se je takoj vzgal, od takrat bp.
  11. bom itak kupil original i think, tko da ni panike.. zagotovo pa ne mislim spilat pred izidom, ne skrbet.
  12. gt: slovenaccc, predvsem mw2, lahko me pa doda kdorkoli
  13. Ok double wtf. Zdej ga pa ne probam vzgat na dalinc al pa direktno na konzoli, ampak prizgem samo wi fi plošček. Pa se uzge. To je neki fajn cudn PS: Pa da popolno opišem kaj je problem, preden so se pojavile 3 rdeče lučke sm na dalincu drku tisti START knof uspodi. Torej, xbox je bil ugasnen, sem parkrat prtisnu START knof in se je prizgal, z rdecimi luckami.
  14. Ma stari, sem mislu, da je to zaradi pregrevanja? Ta xbox je bil max 3 ure naenkrat prižgan, učeri zvecer je se normalno pri punci delal, danes ga pa nazaj pripelejm (safe transport) se pa to zgodi.
  15. Wtf, nov xbox elite, narejen julija letos, 12.1, prejle ga prižgem in red rings of death. WTF, slučajno kdo ve, kaj bi lahko bilo, ali je 100% hardware okvara in ga moram nesti nazaj. Za nejeverje lahko tudi slikam, ker afaik, se to na novih xboxih z jasper plato ne bi smelo zgoditi.
  16. Zdravo, h komu v ljubljani naj nesem odlenit elita? Pa btw, se to sploh splaca atm? neki sm slisal, da pride nov iextreme ven, je torej bolse pocakat, oz. koliko casa bom cakal? hwala , lp
  17. Ja, se strinjam, mogoče samo ne tolikokrat:P Imam doma 4 originale, vem, da ni razlog, da ne bi kupil še enega, pa vseeno.
  18. Dan fantje! Danes kupil jasper elitko, da pa ne bi bral 14tih strani, imam 2 hitri vprašanji za vas! Kako na monitor (samsung t240) priklopit xbox? Grem samo v stacuno in recem za hdmi kabel? In pa, kako je z zvokom. Xbox bom ju3 odpakiral, dam lahko direkt na zvocnike ali rabim se kaksen konverter? edit: uf, dosti napisanega o kablih.. js mam hdmi vhod na ekranu, torej (ce lahko slikca) kater/e kable morm ju3 kupt?
  19. Eno vprašanje, ali vi vsi kupujete spile oz. ste prednarocili mw2 samo zaradi tega, da podpirate avtorje, ali je kaksna razlika ce spilas original ali pirate verzijo zapeceno na dual layer?
  20. zanima me, kje in za koliko ste tisti, ki igrate guitar hero, kupili celoten kit, torej bobne, kitaro in mikrofon? Namreč nekaj sem slišal, da se je v Italiji na razprodajah prodajal za 50evrov, slovenske cene pa se mi zdijo pretirane.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.