Skoči na vsebino

T4dej

staroselci
  • Število vsebin

    4
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

    Nikoli

Vsi zapisi od T4dej

  1. Kaj drugače so te konzole od ps3 enake? Glede na zadnje različice, če se kaj dosti razlikujejo? Da ne bomo preveč komplicirali, me zanima ta stvar: http://www.bigbang.si/igre-in-konzole/igralne-konzole/sony-igralne-konzole/466034-ps3-konzola-PLUS-2-igri-ps3-250-gb-inf-killz2-pla Zraven sta platinum igri... Namreč zanima me zato, ker je konzola z 120gb 280€, tu pa ponujajo z 250gb+dve igri za 320€... so slučajno kje šparali? Al je vse enako?
  2. Sem se mogoče površno izrazil... bi mogel kakšen model dat za primerjavo... Ampak, vseeno. Večino si mi že odgovoril. Za ta denar dobiš zlato sredino blue-raya pa še marsikaj več
  3. Hm, glede na stran ki jo je dal Matej... citiram par vrstic o ps3 opisu... "It's as good as that on the very best dedicated Blu-ray players out there. As you'll be seeing, we were so impressed by it that we're going to use the PS3 as a new benchmark, not just for upscaling DVDs but also for TVs upscaling SD images. When watching Blu-ray discs, the image quality is, to our eyes at least, perfect." Torej to te mora še bolj prepričat v nakup Sokoljevega očesa glih nimam da bi opažal kakšne napakice, pa še razdalja je cca 3 metre stran od tvja... Torej variant je več za povezovanje... torej stvar bi mogla ostat podobno povezana kot imam sedaj dvd player. Slika direkt na tv, zvok pa na ojačevalec... Em, še eno čisto tako vprašanje glede igranja. Kakšne so kaj izkušnje igranja preko MP? Igrate tako kar na blef z nekom ali se to dogovorite med sabo, pa potem nažigate?
  4. En lep pozdrav! Da še jaz malo povprašam glede ps3, preden se vržem v nakup. Na nekaj vprašanj mislim da sem že zasledil odgovore. Glede brezžičnega povezovanja na internet, naj nebi smelo bit porblema ob uporabi ruterja. Upam zdaj da ne bom postavil čudnega vprašanja, samo me vseeno zanima. Namreč blue-raj predvajanlik ki ga uporablja ps3, je recimo enako kvaliteten kot en blue-raj od philipsa ali kaj podobnega? Je kdo imel možnost to testirat? Ker potem se definitivno ne splača kupovat en blue-raj predvajalnik ko stane 250€ ali pa še več... Pa še nekaj, me zanima glede povezovanja z tv in audio. Kako bi bilo najbol idealno brez nepotrebnih kablov povezat ps3 z http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=567571 in http://www.amazon.co.uk/Philips-42PFL7603D-Widescreen-Ambilight-Freeview/dp/B00163K0HI za karseda najbolši izkoristek vsega. Audio direkt na ojačevalec video pa direkt na hdmi? Se da dobit ločene kable za te stvari? Ker ponavadi so hdmi kabli skupaj vsi trije, da ne moreš 2 gor speljat 1 pa dol... pomoč? Hvala v naprej.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.