Skoči na vsebino

NeMeNaBasat

staroselci
  • Število vsebin

    7
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od NeMeNaBasat

  1. Tudi mi imamo podobno težavo....zaenkrat še rešitve nismo uspeli najti ((((: LP B. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
  2. ozi Hvala za nasvet.....ampak posodobil sem jo po predhodnem posvetu z enim izmed sponzorjev ((o: ...sicer pa zdaj je kar je, modali smo jo , ker smo pač v začetku mislili igrati igre iz pašnikov sedaj pa igramo oz. sin in v.d. žena igrata original igre....vem pa da diskusija o modanih konzolah ni zaželjena....se bom popravil, obljubim.... [o: LP B.
  3. Zakaj pa ne, če ti to svetujejo tam, kjer vedo zakaj gre.... (((o:
  4. Juhuhu! Včeraj smo nadgradili konzolo, ki jo je zahtevala prijava na XboxLive....po nadgradnji so se začele dogajati čudne stvari, ko menjaš profil (ker pač v družini imamo vsak svojega) po novem vedno želi povezavo z internetom oz. z XboxLive in, da ne bo vseh napredovanj shranjeval....kaj te zdaj to je?.....ko želiš igrati igro z kinectom se sploh ne moreš prijaviti, ker skozi teži za povezavo in ne moreš nadaljevati stopnje katero si že osvojil, ampak igro lahko začneš kot Anonymus Player.....na konzoli imamo nameščen ixtreme 3.0....težave se pojavljajo pri igranju originalnih iger tistih s pašnikov še niti sprobali nismo.....ima kdo kakšno idejo?....Hvala!.... (((: LP B.
  5. Kje najceneje do Xbox Live Gold 12 mesecev....Hvala!... (((: LP B.
  6. Juhuhu! Od včeraj smo tudi mi ponosni lastniki Xbox360 SLim z iXtreme 1.9...želeli smo igrati Kinect Adventures....toda sedaj je nastopila težava.....če želimo igro igrati moramo posodobiti Kinect...ali to lahko varno storimo ali s tem tvegamo ban ali kakšne druge težave, ker imamo odklenjen Xbox....Hvala za Pomoč..... ((o:
  7. Uffff moj prvi post...upam da na pravem mestu (o: .....ker je naš PS2 že malo za v arhivo me zanima kaj pravite vi strokovnjaki kaj naj kupimo sinu kot naslednjo igralno konzolo....HVALA vsem za pomoč in se vnaprej opravičujem, če sem postavil vprašanje v napačno temo.... ((o: LP B.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.