Skoči na vsebino

jakobx

staroselci
  • Število vsebin

    14
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od jakobx

  1. Te imam ze dodanega :).

    Sem sele vceraj dobil po posti in moram priznati da mi ne gre ravno najboljse. Sem se zmeraj v deseti ligi ampak zazdaj kaze dobro glede napredovanja. Sem upal da bom naletel na kaksne ki ne znajo igrat ampak kot kaze sem bolj jaz tisti ki ne zna igrat :).

    Ce se ne bom naucil branil bo tezka letos. Ta contain button je popolnoma neuporaben. Switchanje med igralci se mi zdi da je malce pocasno pa se napacnega igralca ti zelo rad izbere. Favlov je na tone a sodnik je lepo tiho potem mi pa piska penal za nekaj kar niti f od favla ni bilo. Ojej.

  2. Pa kako to? Sej sm vidu da je kao 5% maximum nastiman ampak vidm folk notr k ima precej visji DNF od tebe. Mogoce ti mora admin invite poslat pa dela. Kakorkoli ze pomoje ni smisla da obstaja omejitev za DNF. Nekak ne pricakujem da bo kdo sel quitat v ligi.

    BTW: naj kdo ze kaksno odigra. Ce prav vidm se cisto nobene ligaske tekme ni blo.

  3. Ze kar nekaj casa je zunaj nova verzija Fife in sem kar presenecen, da ne najdem teme za to igro. Morda sem samo slab pri uporabi search funkcije :)

    Kakorkoli ze, ce bi kdo rad igral 1v1 naj kar doda moj gamertag: JakobX

    Glede na moja stara leta nisem prevec dober :)

    Seveda pa je ta tema namenjena tudi diskutiranju o igri in ne samo iskanju nasprotnikov in lahko svoje frustracije glede igre brez problema napisete.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.