Skoči na vsebino

car-freak

staroselci
  • Število vsebin

    9
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

car-freak's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Tudi jaz sem naročal pri game.co.uk in je bilo 2-3 dneh pri meni. Razen enkrat sem dobil po 14 dneh - bilo je več iger, vendar so se opravičili in napisali, če se mi ne da čakati, da mi vrnejo denar.
  2. Mi lahko kdo pomaga rešit problem s kontrolerjem. Namreč noče se prižgat. Sem ga že razdrl (mi manjka 10% živcev), vse spucal in nič ne pomaga. Any idea?
  3. Včasih traja tudi 14 dni. Ampak se je to zgodilo samo enkrat. Jaz sem enkrat hotel naročiti controler pa sem dobil obvestilo, da lahko naročim samo cd-je Whatever, mogoče so sedaj kaj spremenili.
  4. Hvala. Jaz kupujem v Angliji na tem naslovu http://www.game.co.uk/default.aspx?cm_m ... -visitGame
  5. Ali je downloadanje dodatnih map in upgrade mogoče samo preko xbox pik ali je to mogoče tudi drugače. Ima kdo izkušnje z nakupom pik preko xbox live preko mastercarda. Zanima me predvsem varnost. Hvala.
  6. Hvala za nasvet, pri osnovnih nastavitvah xboxa sem imel narobe naštimano regijo na Taiwan :doh: , prestavil sedaj na UK in je vse BP. @slashspeed še enkrat hvala za nasvet
  7. Kje pa naj bi to nastavil, jaz sem šele pri ustvarjanju računa oz. prišel za vpis emaila in nato gesla. Ko to vpišem pa javi kar sem prej napisal. Razen če moram regijo nastaviti kje drugje...
  8. Sem nov na forum, zato mi prosim oprostite kakršnokoli napako. Ja tudi naslednji problem sem uporabil IŠČI vendar brez uspeha. Že nekaj časa imam xbox arcade, igram samo originale. Sedaj sem si zaželel multiplayer in kupil live gold 3m. Sem se probal registrati in ne gre že na začetku, saj mi napiše, da je xbox live sign up currently unavaible, please try later... No in sem probal kasneje in spet napiše isto. Kakšni predlogi?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.