Skoči na vsebino

javaRaptor

staroselci
  • Število vsebin

    8
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od javaRaptor

  1. javaRaptor

    F1 xbox360

    Običajno mi postanejo dirkačine hitro dolgočasne. Multiplayer tega špila pa je super narejen (sploh sprint). Če še kdo igra, me naj prosim doda javaRaptor. TNX
  2. To ne gre. Ker pri avstrijski strani beseda EIN (ON) ni link ampak navaden text.
  3. Žal mi ne dovoli odstranit kartice. Dobim sledeče sporočilo: Ugotovil sem, da je service associadet with..: naročnina za 3 mesece, ki jo trenutno koristim in sem jo že plačal s to kartico. Moja ideja: Za naslednje tri mesece bom podaljšal naročnino s prepaid kodo. Mogoče mi bo takrat pustilo odstranit kartico. Mi lahko kdo potrdi, da bo to delovalo?
  4. Sam sem porabil pol dneva v iskanju rešitve. Našel sem samo ogromno prispevkov kak je folk razpičkan, ker M$ ne dovoli preklica avtomatičnega podaljševanja. Sicer sem na youtubu našel video, kako bi se naj preklicalo, samo stvar ne deluje, ker stran za odjavo zgleda drugače (enostavno ni linka za preklic nikjer). Če pa ve kdo za način kako preklicat brez klicarjenja pa naj prosim pove.
  5. To je res nesramno narejeno. Od M$ tega res nebi pričakoval. Če bi za to stvar vedel, prej jim nebi dal kartice. Upam lahko le, bom nekoč lahko preklical vsaj po telefonu, ko Live več nebom rabil.
  6. Prosim če še mene dodaš: GT: javaRaptor
  7. Super. Hvala. Samo zdaj ko sem spoznal vašo skupnost, bom še malo podaljšal account. Zdaj vem kje najdem slovenske playerje.
  8. Da vas najprej pohvalim: Imate res cool skupnost, in mi je žal da nisem za stran zvedel že prej. Moj problem: Že 4 mesece igram preko live. Regija nastavljena na Avstrijo in plačilo preko kreditne kartice. Zdaj bi rad prekinil live naročnino. Žal sem ugotovil, da zadeva ni tako preprosta. Na spletni strani namreč ne morem preklicat avtomatskega podaljševanja naročnine. Na tujih straneh pišejo, da je edini način, da pokličeš na suport. A je komu iz Slovenije uspelo preklicat podaljševanje naročnine? In kako mu je to uspelo? Verjetno mi klic na M$ suport Slovenija nebi nič pomagal, rabil bi torej cifro kam poklicat za prekinitev liva. Hvala za kakršni koli odgovor.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.