Skoči na vsebino

SunCioX

staroselci
  • Število vsebin

    39
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    1

Zapisi od SunCioX

  1. Imam problem danes sem kupil preko press-start.com Xbox Live Gold 3 Month in ko hocem kodo vnesiti v xbox one mi napiše:

     

    xbox one Something happened on our end. Try again later?

     

     

  2. Lep pozdrav.

    Kupil sem VGA Switch ki ne prikazuje sliko 1680x1050 na PC monitor? Kako imam, imate prikazano na spodnji sliki:

    kabli-za-xbox.jpg

    Tako da ko igram Xbox 360 je normalno, ko pa prešaltam na windows mi je slika zelo razširjena in tako izgleda zelo čudno, pa vse resolucije sem sprobal in mi nekako pokaže najbolj na 1400x1050 ampak to ni to rad bi na mojo prejšnjo 1680x1050.

    1400.jpg

    Prej ko nisem imel xbox 360 mi je monitor lahko normalno pirkazoval samo v 1680x1050 resoluciji, če je bilo pod njim je bila slika čudna, pisava je bila čudna itd... Monitor je Novita star nekje 5 let, monitor pa je:http://www.ceneje.si/racunalnistvo/monitorji/lcd-20-do-22/novita-lcd-monitor-22-2205w_-_CX0004B41A

    Priključek na monitorju imam samo en VGA vhod nič druzga, na računalniku se pravi na grafični imam 2 Dvi, imam pa priključek VGA-Dvi da lahko priklopim na grafično.

    A mogoče kdo ve kako bi se to dalo popraviti če je sploh možno?

    Hvala za vsak odgovor.

  3. Kaj pa če zdaj kupim 4gb verzijo potem pa dokupim 60gb disk ?

    To z dokupom diska ne vem kako je, tako da ti bo nekdo drugi odgovoril na tvoje vprašanje! Sam sem vzel 250 GB slim in sem čist zadovoljen.

  4. Če boš malo igral potem je dovolj če vzameš 4 GB velik disk, samo pa ne boš mogel nalagati igrice na disku ampak ti bo direktno bral z DVD-ja.

    Kolikor vem pomoje ne dobiš zraven igre, edino če je tak paket ki nudi zraven nekakšno igro, tukaj na temu linku pa nič ne piše. Mislim pa da dobiš zraven xbox-a vsaj 3 demota free.

  5. Jst zdaj komaj čakam da dobim novi xbox 360 slim, potem pa grem igrati Halo 3, Halo reach in Halo odst.

    1 in 2 pa sem davno preigral na pc-ju, zdaj pa nadaljujem sago na konzoli :D

    Komaj čakam, sam pa bo zanimivo tole remake, sigurno bo...

  6. +glaDko

    Also, če si glede laga govoril tudi o dejanskem lagu v igranju preko interneta, te moram obvestit, da se take zadeve dogajajo tudi na konzolah. To namreč ni odvisno od samega sistema, same zmogljivosti in "konfiguracije" sistema, ampak od internetne povezave posameznika, zabasanosti strežnikov,...

    Kar se pa tiče(hehehehe...tiče...) samega zatikanja v igrah je na hitro težko doreči vse razloge. Namreč izjemno težko je doseči določeno spoliranost grafike in visoko ločljivost tekstur, optimiziranost kode in jada-jada-jada, da bi igra gladko tekla v popolnoma vseh situacijah. Tako, da je pač to dvorezen meč. ALI imeti izjemno grafično podobo in občasno občutit kakšna zatikanja ALI pa znatno znižati kvaliteto same grafike in poskrbeti, da igra teče gladko. Današnji trg narekuje na prvo in tako zadeve gredo naprej. Vendar pa morem rečt, da se v kvalitetnejših igrah te zadeve pojavijo redko in res skoraj nič ne motijo gameplaya. So pa igre, ki imajo slabšo optimizacijo kode in kljub sramotni podobi grafiko izrisuje pri nizkih sličicah na sekundo. Ampak na take igre ponavadi ne naletimo.

    Tako, da ja. Ni se ti zadev treba bati, vendar se pojavljajo. Na PCju imaš možnost se temu izognit z dovolj globoko denarnico, na konzolah je pa pač drugače. Nimaš kaj.

    Aha, sej vse to kar si napisal je logično in tko je to!

    Hvala za odgovor! :)

    Kaj pa glede VSYNC?

  7. Schmts pravi:
    Žal te moram obvestit, da se pri nekaterih igrah žal pojavlja tudi to. Samo, da v primeru konzole proti temu nimaš kaj nardit(strojno konzole pač ne moreš nadgradit). Vendar se zatikanje pojavlja ponavadi le v ekstremnih pogojih na zaslonu(12307843052 vojakov na zaslonu itd...). Vendar ponavadi to ne predstavlja problema, ne otežuje preveč samega gameplaya.

    Sam nerazumem a res nemorejo odpraviti to težavo z štekanjem v igrici, ker meni včasih res gre na živce ker ne teče gladko?

  8. Zdaj nisem lih vedel kako bi dal naslov temi, ampak me zanima, ker kaj kmalu bom dobil xbox 360 slim in me zanima:

    1. če igre kdaj štekajo (oz. lagga) kot pri PC? Ker sem se naveličal štekanja pri računalniku :doh: bom sedaj sprobal konzolo in pričakujem najbolje. :D

    2. a se pri xbox-u tudi lomi slika ko igraš špile (mislim na - VSYNC?) a je ta opcija noter ali je nimaš?

    Se pravi dajte svoja mnenja glede štekanja (če so sploh) ne samo v igrici ampak kjer koli v xbox-u?

    lep pozdrav vsem :)

  9. Kot že sam naslov pove, kako bi povezal xbox na pc monitor če bi imel samo 1 VGa vhod? Po mnogih nasvetih ki mi jih je dal goblin.si, (hvala mu) sem naredil končno shemo ali sliko kako naj bi to izgledalo! Sam tega še nisem sprobal bom pa takoj javil ko bom imel priložnost!

    Sliko bom postavil tukaj za tiste ki bi se znašli na mojem mestu in iz nekih razlogov nebi mogli kupiti novi monitor ali pa ker pridejo teli kabli polovico ceneje kot pa če bi kupovali novi monitor...

    kabli-za-xbox.jpg

    Lep pozdrav vsem! ;)

    post-3801-144771010605_thumb.jpg

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.