Skoči na vsebino

rok466

staroselci
  • Število vsebin

    11
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

rok466's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. sklepam da imaš zelo dolge prste jaz sem igral xbox že, in me je leva gobica močno zmedla... raje sem navajen na ps3 gobice za LT in Rt nebom nič rekel me ne moti...
  2. ti si pa LOW delu sm researcha katero konzolo naj kupim definitivno dovol časa da me je ps3 prepričal u nakup bol kot xbox... Ti kokr vidm bi se sam rd delu nek pametnega k pač maš xbox in zdej rd kouneš čez mano k mi je pač bol ušeč PS3. napisal sem zakaj in rajši imam konzole kot komp, vseeno prideš cenejš skozi... daj mi potem ti par utemeljeni argumentov zakaj bi se splačalo kupiti xbox raje kot ps3 ( ne nabijat mi zdej gearse pa halo sploh obstaja še kšna druga igrca za xbox??)
  3. alo???? kaj je s tabo narobe?? ti si pomojm res sam v halo in Geow zaverovan fanboy ki iz svojih špilov druge not pohohu ne boš...
  4. 1. men je bedn poslušat muzko ko igram špile definitivno se prepustim atmosferi cele špile 2. to vrjamm 3. to je tut res 4. za držat že za streljat pomojem isto sranje kot na ps3 za streljačine pa ga itak zmaga miška in tipkovnica! 5. gears of war me nit zanima ne preveč, in nism mislu špile pač pa software in hardware itak... 6. dosti folka tut poznam k ma xbox in je špilal GeoW in pravjo d je bedna 7. en deu ud gearsov je tut za na komp (polomija) 8. res da si do zdaj opazil da nisem lih fan streljačin predvsem zaradi nadzora... 9. little big planet, little big planet 2, flower 10. haloja nisem igral še slišal pa sledeče: ponavljajoče dogajanje v vseh delih, monoton nabor sovragov in orožij itd... 11. pa veš še kaj dobrih špil da bi me prepričal kupiti xbox?
  5. Hja sej maš čist prou to... Sam res da ma xbox bolšo grafično ampak ima ps3 the cell procesor kar rezultira v boljši grafiki za ps3 (god of war 3) ergonomija controllerja bi verjetno definitivno x box zmagal samo jaz bi malo preuredil tipke zelo me moti leva analogna palca zgorej . Ampak gremo v osnove zakaj so konzole bile narejene... gaming preprosto se mi zdi da ima xbox razen če odštejem halo, Geow in mogoče alan wake beden nabor ekskluziv, u primerjavi z ps3 ki jih ima cel kup (in to dobrih).
  6. no dej Mitkko podaj mi 5+ dobrih lastnosti xboxa zakaj je boljši od PS3 ja
  7. dejansko nebi znau naštet par razlogov zakaj je xbox bolši od ps3ja imam nekaj priajteljev ki imajop oz. so že igrali GeoW in Halo in opravijo da je ena bolj bedna kot druga... Jst mam ps3 in glavni razlog za nakup je bil God of War 3 <3
  8. je tle kšn sposobn naštet 10 (ma tut sam 5) dobrih ekskluzivnih špil za xbox? razn GeoW in Halo?
  9. http://www.goblin.si/playstation-2/dodatna-oprema/ps3ps3-komponentni-kabel-za-hdtv uprašal bi, kaj si mislite o tem? je vredno nakupa in ali zmanjša tu kej performance ps2-ja? bo kej štekat začel? hvala za odgovore!
  10. rok466

    Uncharted 2 grafika

    ima ima hdmi... potem bom čimprej šou in ga nabavil. hvala!
  11. rok466

    Uncharted 2 grafika

    Zdravo, jaz imam en problemček in sicer kupil sem uncharted 2 za katero sem slišal da je zelo dobra grafika... to sicer drži ampak problem mi nastane pri gledanju vmesnih filmčkov, ti so namreč tako nizke resolucije da dobesedno vidim kvadratke. zanima me, zakaj pride do tega? al bi mogoče to popravilo če bi kupil hdmi kabel? hvala za odgovore!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.