Skoči na vsebino

buffalo990

staroselci
  • Število vsebin

    8
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan bitjem.

buffalo990's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. buffalo990

    Slušalke

    Za avtero je 100 kosov slušalk veliko premalo. Govoriti bi morali vsaj o par 1000 kosih na leto kar je pa težko. Pri tako majhni količini je pa tudi vprašljiva podpora principala/proizvajalca.
  2. buffalo990

    Slušalke

    Živjo slušalke sem dobil po 8 delovnih dneh. Prišle so pa v obupnem stanju saj so bile zapakirane le v rdečo vrečkico tako da je bila embalaža od slušalk poškodovana. Ko sem odprl slušalke je v desni nekaj žvenketalo tako da sem jo nekaj čaa stresal in ven je padla mala kroglica - zgledalo je kot cin. Ampak, ok dobil sem jih delajo zaenkrat tudi. Moram pa reči da odsvetujem nakup pri njih (limexb360.co.uk/) .Amazon je še zmerj zakon.
  3. buffalo990

    Slušalke

    Živjo sem vse prav naročil. Mi poveš samo kdo ti jih je dostavil pošta Slovenije ali kdo drug? LP
  4. buffalo990

    Slušalke

    Živjo končno sem naročil slušalke http://www.limexb360.co.uk/product/Turtle_Beach_EarForce_X31_XBOX360_Wireless_Gaming_Headset_TBEFX31 oziroma sem jih že v nedeljo. Sam tile so pa počasni ker jih že en teden čakam pa jih še ni. :zav: "]
  5. Jaz igram v glavnem Battlefield 1943 pa Your Shape: FE. Glede na to da igram na PCu v glavnem startegije in mam xbox 2 meseca mi dela gamepad še velik problemov. "]
  6. buffalo990

    Slušalke

    Živjo hvala za odgovore. Sem nekako še najbolj odločen za te: http://www.limexb360.co.uk/product/Turtle_Beach_EarForce_X31_XBOX360_Wireless_Gaming_Headset_TBEFX31 Ker 120 in več € za slušalke ne dam ker ne igram veliko.
  7. Živjo še mene prosim buffalo990
  8. buffalo990

    Slušalke

    Živjo pregledal sem ponudbo slušalk in ugotovil da jih dobim ali za 25€ ali pa za 120€ in celo 199€. Kaj vi uporabljate in ali obstaja kakšna bolj normalna rešitev? Slušalke za cca 30-60€? Za odgovore se zahvaljujem.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.