Skoči na vsebino

BuDyA

staroselci
  • Število vsebin

    8
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od BuDyA

  1. Jaz bom verjetno še malo počakal na razne odzive in se potem odločil za nakup ali pa tudi ne, tak sem naredil že pri TDU, čeprav sem že nestrpen in komaj čakam dvojko. Pozabo sem še omenit, da so mi multiplayer igre zelo všeč, nekaj novega! Kje pa vas bo večina naročila oz. kupila igro?
  2. No glede na prvi TDU, ki sem ga sicer igral na pc-ju z volanom momo..., imam za TDU2 kar precej velika pričakovanja in upam, tako kot TriGGer, da se bodo posvečali bolj vozilom in sami vožnji, kajti pri TDU je bilo že kar dobro vse skupaj. Vendar je žal predsej verjetno, da tukaj kaj dosti ne bodo spreminjali čeprav bi bil nasprotnega zelo vesel. Sicer pa bi tudi meni kakšen demo prav prišel, da bi sprobal kak vse skupaj deluje na xboxu...
  3. če se pa ne morem vpisat... EDIT: Končno uredil zadevo, tako da sem resetiral geslo. Sedaj uporabljam enak račun tako na konzoli kot tudi na pcju.
  4. Kot sem že prej omenil ne gre, ker mi javi, da je napačen email naslov oz. geslo.
  5. Torej lahko svoj račun urejam zaenkrat samo preko konzole, pc pa do nadaljnega odpade... saj me ne moti, če nisem zaradi tega česa prikrajšan?
  6. Še enkrat hvala za odgovora, toda ko se hočem prijaviti na xbox.com z računom, ki ga imam na konzoli mi javi, da sta email naslov oz. geslo napačna. Je to mogoče zato, ker sem se registriral na konzoli preko gmaila in ne hotmaila? Čeprav dvomim, da bi to bil razlog. Sem pa potem dobil 2 maila na gmail od windows live teama, enga da potrdim gmail kar sem storil in dobrodošlico.
  7. Pozdravljeni, mogoče to sploh ni problem vendar vseeno mislim, da je prava tema za moje vprašanje. Zanima me namreč, če je kaj narobe oz. če sem za kaj prikrajšan, ker sem se na xbox live vpisal tudi preko pc-ja, predvidevam, da napačno in se mi zdi, da sem ustvaril 2 računa. Enega prek konzole, ki dela brezhibno in drugega preko pc-ja, ki ni sinhroniziran z računom iz konzole. Npr.: Ko grem na Myxbox prek pc-ja mi piše, da še nisem odigral nobene igre itd., čeprav redno igram... Upam, da me razumete kaj mislim in mi lahko svetujete ali obrazložite kaj sem naredil narobe. Lep pozdrav, BuDyA
  8. Pozdravljeni, še en nov član med vami in sicer me najdete pod gamertagom: BuDyA8 Lp
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.