Skoči na vsebino

krava_na_kolesu

staroselci
  • Število vsebin

    24
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

krava_na_kolesu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. se vprašanje ... če hočem igrati preko neta z drugim igralcem (1 vs 1, ipd ...) Kako to naredim preko xboxa? ali moram plačat varianta gold ipd.?
  2. FIFA je super. Sem pa odkril nekaj napak v managerju, ki pa so kar moteče, če sestavljaš moštvo itd. recimo en igralec se spomne, da zdaj bi pa on kar šel, ker mu v tej državi ni všeč ipd. in kljub temu, da ima še pogodbo (npr. 3 leta), se enostavno v prestopnem roku preseli v drug klub, brez pogajanj, brez nič. Njegova vrednost je napisana 15 milijonov, drugi klub ga je kupil za 11, skratka igra oziroma računalnik naredi po svoje in brez odškodnine, glede na to da je pod pogodbo. To bi morali biti natančni. Podobno je pri prestopnih rokih v zadnjih urah, ko recimo kupiš igralca recimo 2 uri pred rokom, in se drugi klub vse strinja, daš tisti denar za igralca in potem so še tiste formalna pogajanja z igralcem, ko mu določiš plačo ... no in lepo naštimaš odlično pogodbo, vse štima ... Ampak seveda, to je zadnja ura prestopnega roka in igralec potem kao ne more več potrdit a se strinja s tem ali ne, čeprav je odškodnina za njega že plačana ... torej je treba čakati naslednji rok, ko bo takoj na začetku potrjeno, da se je igralec strinjal s pogoji ... Mogoče ni to taka reč, ampak če nekej gradiš ekipo, gradiš igralca in ti potem gladko pobegne brez odškodnine... Ta hrošč bojo mogl popravit l lepo igranje še naprej!!! )))
  3. ufff, minimalno 1,8m nad tlemi ... koliko pa je lahko največ nad tlemi?
  4. kakšna je idealna postavitev kinecta? pred tv-jem? nad tv-jem? je kaj važno koliko cm nad tlemi ... kdo ve? hvala
  5. kakšna je idealna postavitev kinecta? pred tv-jem? nad tv-jem? kdo ve? hvala
  6. pozdrav, zanima me, če kdo slučajno ve ... kaj je novega oz. kaj naredi najnovejši (oz. zadnja verzija) update oz. posodobitev kinect senzorja?! hvala
  7. pozdrav, zanima me, če kdo slučajno ve ... kaj je novega oz. kaj naredi najnovejši (oz. zadnja verzija) update oz. posodobitev kinect senzorja?! hvala
  8. se pravi povezava na EA server in kakšen poteg iz tega serverja ne gre, če nimaš GOLDA?! Brez naročnine ne morem nič!? je tako?
  9. pozdrav, imam vprašanje ... sem nov pri teh stvareh tako, da ne vem kako in kaj Bom kar dal primer: Imam odklenjen xbox slim, zanima pa me, 1. ali lahko igram kakršnekoli igre preko neta, ne da bi moral kupiti račun xbox live gold? 2. ali lahko igram kakršnkoli način igranja, ne da bi tvegal ban? 3. FIFA12 - povezava na EA server in igranje kakšnih tekem, downloadanje popravkov za igro, downloadanje custom lige ... Je potrebno za dostop do EA serverja plačati tisto letno naročnino? ali tvegam tudi tu ban? hvala in lp
  10. živjo, mogoče kdo ve, kako je z neko obljubo, da bo kinect z neko nadgradnjo (verjetno programsko ...) tudi zaznaval prste oziroma da bo povečal resolucijo na 640x480! Se pravi obstoječi kinect boš lahko samo "updajtal" kdo kaj ve o tem?
  11. živjo, mogoče kdo ve, kako je z neko obljubo, da bo kinect z neko nadgradnjo (verjetno programsko ...) tudi zaznaval prste oziroma da bo povečal resolucijo na 640x480! Se pravi obstoječi kinect boš lahko samo "updajtal" kdo kaj ve o tem?
  12. ne razumem kaj misliš? Sem pa tik pred tem, da si kar kupim lcd TV pa bo mir!
  13. ja točno tako sem naredil. držal sem gumb pri controlerju, da se je xbox prižgal. potem sem takoj pritisnil y in pa r2 (spodnji) držal cca. 10 sekund in spustil.
  14. resetira se, to vidim po tem, da se ura prestavi na letnico 2005. Ker na monitorju pač nič ne vidim, to vidim kasneje na tv-ju. bom probal še ta navodila! hvala!
  15. jah ... popolnoma sledil navodilom ... pa nič ... Napiše "check signal cable" ... Na nekem drugem lcd-ju deluje, ampak meni ne uspe ... kako pa ponastavim v xboxu, da bo on sam izbral pravo resolucijo? al je zdaj z resetom to že storil?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.