Skoči na vsebino
 • Red
 • Dead
 • Redemption
 • 2

Peppy

legenda
 • Število vsebin

  17
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 ne-tč-ne-mš

Več o Peppy

 • Stopnja
  drži đojstik z vsemi štirimi!
 • Rojstni dan 11. 02. 1988

Gamertags

 • PSN ID
  Man1cPsycho
 1. Peppy

  Xbox 360 vprašanja !

  Razlišljam o prodaji mojega xbox 360 250GB black! Kupljen je bil v Big Bangu 13.08.2011. 1x gamepad ter 1x headset ki je bil priložen ter Turtle beach ear force XL1 ter kar nekaj dobrih iger! Zanima me sicer koliko bi se dalo iztržit za tak paket ker se mi niti sanja ne kakšno ceno bi postavil? upam ,da je prava tema:hihi Če je pa kdo zainteresiran ali pozna koga,ki bi bil pa kar korajžno povedati:lol Hvala!
 2. Peppy

  Roxio Game Capture

  Oh ja dražja dražja in to fajn Tolk pa ne bom dal:a_a: Ampak hvala za tip:thumbsup: Res ni nobenega distributerja...oh ja bom pač moral naročit na uradni strani:cheerful:
 3. Peppy

  Roxio Game Capture

  Zanima me,če je kdo zasledil ali pozna kje v SLO. bi se to dalo naročiti? Ker nisem fan naročanja iz tujine! Iščem pa sicer tole stvarco:http://www.roxio.com/enu/products/game-capture/console/overview.html?rTrack=b_rgc Ker se easyCap ni obnesel Če ima pa kdo kako boljšo idejo pa kar ven z njo:cheerful:
 4. Peppy

  Xbox 360 in različni PROBLEMI !!

  Sej to ne moreš vrjet jes sm pa ves ta čas čaku,da mi bo admin popravu to:duh: Sm čist pozabu,da to morem sam popravt:picknose: Aja emmm a je kaj narobe,da takole razpravlaš o bedarijah z mano v tej temi??
 5. Peppy

  Xbox 360 in različni PROBLEMI !!

  Yup vem,ker sem ga zamenu! Po ta novem je Man1c Psycho (PeppyAnteater13) je bil default ko sm naredu live account:)
 6. Peppy

  Xbox 360 in različni PROBLEMI !!

  hahah:lol velja!
 7. Peppy

  Xbox 360 in različni PROBLEMI !!

  NOOOOOOOOOOOOOO:banghead: Zakaj lih jes? Kaj sm naredu de sm dobu lih punkerski modem:cryingeyesout: Ne ne zejbancija:) Še enkrat hvala:applause: Pa pridem nazaj,ko me bo spet čevelj žulil:sweat:
 8. Peppy

  Xbox 360 in različni PROBLEMI !!

  Hvala @Bessie bom preštudiral:headscratch: Vendar po tem ko sem na hitro preletel članek sem ugotovil sledeče: Da imam več portov odprtih kot piše:cheerful: Aja in IP imam statičen:loser: Sicer me bolj zanima zakaj do tega prihaja:roll: rešitev je šele na drugem mestu:blush:
 9. Peppy

  Xbox 360 in različni PROBLEMI !!

  Hello!! Upam de je prava tema:innocent: Imam en čuden problem z NAT settings.Preden mi je sploh uspelo spravit te hudičeve NAT-e na OPEN je trajalo kr nekaj časa:blush: Potem je bilo nekaj časa vse tiho,ko pa sem po dolgem času spet naletel na opozorilo,da je NAT moderate.....saj vsi veste kako gre:hyper: Po posvetu z stricem google sem z muko spet spravil nazaj na open. Vendar se od časa do časa zgodi,da ko zakurblam xbox se mi čudežno spet spremeni na moderate:jaw-dropping: sicer rešitev sem našel samo resetiram router in deluje. Vem da to ne pomeni konec sveta....vendar me pa velikokrat moti,da moram resetirati in nato čakati da se vse spet postavi:pullinghair: Ima mogoče kdo kak nasvet ali pa razlago zakaj se to dogaja??? Hvala:thumbsup:
 10. Peppy

  Xbox 360 SLO GamerTagi vpis !

  Man1c Psycho! Igram......ummm preveč de bi pisal(dodaj me in preveri)
 11. Peppy

  Je kdo za CO-OP?

  Super bom dodal:hyper:
 12. Peppy

  Je kdo za CO-OP?

  Zadeva je taka,če je kdo za akcijo in si lasti Fear 3 ali Dead island! In bi bil pripravljen kak Co Op vdarit? Za dead island velja to vabilo za tri ljudeke seveda Let me know Če te je dosti v hlačah:punch:
 13. Peppy

  Battlefield 3 Open Beta Xbox360

  Za beto je zelo vredu,končni izdelek bo pa vrjetno še bolši! + je preveč da bi jih pisal (je pa možnost ležanja na prvem mestu) Minus je pa sam en: Da izide šele 28.ga
 14. Peppy

  Dead Island

  Danes dobil mail od mantisa,da je moj primerek že napoti do mene Se splača malo potrpeti:cool:
 15. Peppy

  Dead Island

  Po dveh odbitih naročilih sem že čist izgubu vero Razmišlam o nakupu iz tujine....
×