Skoči na vsebino

Mato Novak

staroselci
  • Število vsebin

    11
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Mato Novak's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Mato Novak

    F1 2011 CO-OP

    Vrjetno imaš v mislih KERS sistem :lol
  2. Da bi pa kupil tole ohišje za Xbox in vanj vstavil disk pa ni možno ? http://www.goblin.si/xbox-360/dodatna-oprema/xbox-360-ohisje-za-trdi-disk-sivo Ker za 50 € dobiš že 500 GB trdi disk, ta je pa le 250. Samo sprašujem, ker sem nov v vsem tem. Hvala za odgovore
  3. Disk sem nameraval kupiti, da bi pač igro inštaliral na njega in bi potem prek diska igral (manjša obraba laserja, tako sem slišal). Sedanji disk, ki je v Xbox-u ima le 20 GB, kar zadošča le za 2 igre. Kar se tiče gamerscora in Xbox live je pa tako, da imam konzolo odklenjeno in nimam nobenega namena igrati iger online, le gamertag oz. gamerscore me zanima če je možno uploadati, brez da bi dobil kakšen "ban".
  4. Imam eno vprašanje in sicer me zanima, če je možno na X360 priključiti zunanji trdi disk, na katerega bi lahko shranjeval igre itd. Sem uporabil iskanje toda nisem našel nobenih uporabnih informacij (le za PS3 sem našel) , zato sem se odločil sam vprašati. Ne bi rad kupil diska in potem vse skupaj ne bi delovalo. Zanima me še, ali je možno gamerscore uploadati na internet le prek X360 ali obstaja še kakšna varijanta? LP
  5. Tudi jaz sem dal nove baterije not in sedaj dela vse kot je treba. Samo se i zdi malo čudno, da kaže 2/4 črtice, pa kontroler že ne dela več oz. vn meče.
  6. Z Gran turisma 4 prešaltu na Forzo 3 .... Lahko rečem samo WOW
  7. Jaz imam tudi eno vprašanje. Med igro mi večkrat vrže opozorilo, "Please reconect controller" . Ko pritisnem srednji gumb na kontrolerju, se na TV-ju desno zgoraj se vidi 2 črtice od 4ih (za baterije to). Včasih dela normalno po več ur, včasih pa vsakih 5 min. vrže ven. EDIT: Sedaj sem dal čisto nove baterije not in bom videl če se bo še vedno javljalo napako.
  8. Problem sem odpravil. Zgleda mi je tisti update od Live-a zaklenil konzolo. Danes dal ponovno odklenit in vse dela kot je treba. Lahko zaklenete temo in hvala vsem za nasvete.
  9. Konzola je bila odklenjena, delale so in originalne igre in kopije. Potem sem se prijavil na Xbox live (naredil nov račun) in potem se mi je naložil nek update. Od takrat ne delajo niti originalne igre niti kopije. Zažene samo DVD filme in CD-je z glasbo. Po tem, sem še v System-u vse povrnil v default stanje. Press the following key combination: "Left Trigger," "Right Trigger," "X," "Y," "Left Bumper," "Right Bumper," "Up," "Left Bumper," "Left Bumper" and "X." Se pravi da bom moral dati konzolo še enkrat odklenit ?? Upam da ni kakšna hardware okvara v vprašanju. LP
  10. Pozdravljeni Danes sem kupil rabljen x360. Vse je delovalo vredu, dokler se nisem začel igrati z Xbox live. Xbox sem povezal z internetom in potem se mi je naložil nek update, po tem mi noče več zagnati iger. Napiše mi naj vstavim X360 CD. Konzola je odklenjena, toda noče mi niti originalnega X360 ploščka zagnat. EDIT: Napiše mi to sporočilo: "to play this disk, put it in an Xbox 360 console" DVD filme mi zažene iz prve, le iger noče (Pred updatom je delovalo vse normalno). Ko vstaviš disk v pogon, ali vam na dashboardu napiše ime igre? npr. Play GTA IV ali play DVD? Ali kdo ve kako naj odpravim ta problem ?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.