Skoči na vsebino

silih10

staroselci
  • Število vsebin

    8
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od silih10

  1. silih10

    Xbox 360 vprašanja !

    Stvar je taka: na JTAG xbox sem prvič priklopil kinect ampak mi javi da moram nujno updejtat da bodo igre laufale (update is required)! Če updejtam mi bo verjetno šel odklep a ne?
  2. Stvar je taka: danes sem prvič priklopil kinect na JTAG konzolo ampak, napiše mi da moram updejtat obvezno (update is required)! Verjetno ne smem, saj mi lahko zj*be odklep? LP
  3. silih10

    Xbox 360 vprašanja !

    Te že vidim, kako kupuješ igre in imaš doma vse originalne filme, glasbo, ko si tako proti piratizaciji
  4. silih10

    Xbox 360 vprašanja !

    Pozdrav! Zanima me nekaj stvari glede XBOX-a. Res sem popolnoma zmeden, ker sem pred kratkim dal Goblinu odkleniti Wii, nakar sem zapekel določene igre na DVD-R, nato pa ni nič delovalo in še danes, ne vem kaj je pravzaprav narobe, pri Goblinu se tudi nisem oglasil. Skratka to ni tako pomembno, preden kupim XBOX, bi se rad pozanimal glede naslednjih stvari, da ne bi bilo kaj narobe. 1. Kako se nalagajo datoteke(igre, filmi, slike) z računalnika na XBOX (torej disk ki ga vsebuje xbox, ne na zunanji disk) ? Jaz si predstavljam zadevo tako, da preprosto priklopiš XBOX preko USB-ja na PC in pomečeš fajle nanj? 2. Kako se nalagajo datoteke(igre, filmi slike) z računalnika na zunanji trdi disk oz. USB ključek, in ali je mogoče zaganjati te datoteke z zunanjega trdega diska oz. USB ključka, torej igrati igre, gledati filme direktno...? 3. Mogoče kdo ve, kdaj pride v slovenijo čip Wasabi 360 Ultra http://www.goblin.si/xbox-360/storitve-mod/wasabi-360s-ultra-vgradnja-kinect-nadgradnja 4. Kako in s katerim programom se pečejo igre na DVD-R?
  5. hvala za odgovor! link, ki si mi ga dal, objave so stare 5 let, vseeno hvala! upam da dobim še odgovore na ostala vprašanja!
  6. Glej človek! Kje na forumu se pa lahko vpraša takšna stvar? Čemu sploh je prvotno namenjen takšen forum?
  7. Imam težavo pri zagonu igre z DVD-R. Pekel sem z programom Nero 7 in sicer v načinu Image Burn, način ISO ni mogoč, ker so datoteke prevelike. Kako zapeči igro da bo normalno delovala, ker sedaj mi je ne potegne, javi nekakšno napako error. S katerim programom je najbolje zapeči igro? Hvala za odgovore.
  8. Nameravam kupiti XBOX pri Goblinu in sicer: http://www.goblin.si/xbox-360/xbox-360-slim-250gb-2x-kontroler-ixtreme-lt-v1.9-ap2.5 Preden karkoli kupim me zanimajo naslednje stvari: 1. Če imaš odklenjen XBOX, ali je možno igrati igre iz zunanjega trdega diska cca. 500GB in če je to mogoče, kako to narediš, kakšne programe potrebuješ na računalniku, lahko imaš na trdem disku še ostale podatke in ne samo iger? Kako moraš imeti igre shranjene na disku. 2. Kako in s katerim programom pečeš igre na DVD-je? Kateri DVD-ji so najbolj primerni? 3. Kaj potrebuješ za igranje iger preko spleta? Call of Duty coming soon ) 4. Lahko XBOX povežem z PC monitorjem in kako? http://www.mimovrste.com/artikel/2650080829/q=AOC/monitor-lcd-215-aoc-f22s 5. Katere dodatke se splača kupiti? Volan? Kakšne izkušnje imate s Kinectom, ker ni poceni zadeva? Mimogrede še: http://www.bolha.com/pc-asus/namizni-racunalnik-amd-athlon-64-x2-4200-3gb-ram-300gb-trdi-disk-geforce-9500gt-1gb--oglas1272359304 Hvala za vse odgovore! LP:hihi
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.