Skoči na vsebino

leilak

staroselci
  • Število vsebin

    6
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od leilak

  1. Kako lahko igraš z ekipo, ki jo potegneš dol iz EA creation? Pa vesele praznike...
  2. leilak

    PS3 začetnik

    No, evo. Če bi to vedel, bi kupil PS3 brez FIF-e. Glede na to, da nisem ravno jo igračka, pa vseeno ne vem, če bom kupil + naročnino.
  3. leilak

    PS3 začetnik

    Ja. Če pa popusta na ps+ ne bo, bom pa tele sprotne ponudbe zamudil. Pri + naročnini imaš torej ponujene igre, ki jih oni določijo in samo za določen čas? Ali so v to vključene še kakšne druge ugodnosti?
  4. leilak

    PS3 začetnik

    Sem že uredil, hvala. PS: upam da bo v božični ponudbi kaj popusta za letni psn+
  5. leilak

    PS3 začetnik

    Kako pa naj izbrišem sub account? Pa hvala...
  6. leilak

    PS3 začetnik

    Dobil sem idejo, da bi sin igral FIFA13 za sebe (svoji treningi) V PS3 sem mu ustvaril nov profil. Ko je šel s tem profilom v igro, je le ta zahtevala registracijo v EA (pogojeno z računom psn najprej) In tako sem šel za njega delat nov PSN account, (nov email za njega, starost 9 let ipd). Ko se v PS3 pod njegovim profilom poizkušam prijaviti v psn, moram iz master accountom nastaviti njegovo ime, spol ipd., pa mi ob končnem confirm sistem obvesti z error kodo 80023141. Tako sem že obupal z mislijo o sub accountu, pa sem ugotovil, da se ga na psa network sploh ne da izbrisat. Ali sploh potrebujem sub account in kako naprej. Pa pozdrav vsem skupaj in lepe praznike.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.