Skoči na vsebino

fusion

staroselci
  • Število vsebin

    4
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

fusion's Achievements

Težavnost

Težavnost (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Hvala, me še pa zanima, če ima kdo JTAG-an xbox in je poskusil igrati iz zunanjega diska/usb ključa in notranjega-vgrajenega, ter opazil kakšno razliko? Namreč naj bi igre iz zunanjega diska/usb ključa delovale počasneje/lag, vendar nekateri spet trdijo da temu ni tako, zato me zanima če ima kdo izkušnje s tem?
  2. Se da glede na sliko kaj več povedati o tem xboxu? Letnica? Naj bi bil star leto in pol. Cena 130€ s kontrolerjem, primerna? Ima pa še JTAG odklep.
  3. Hvala za odgovore. Sem gledal na bolhi in se so se mi zdele cene rahlo previsoge (konzola + 2 kontrolerja približno 200€), plus tega še obstaja določeno tveganje, za majšo vsoto se najdejo, samo so te konzole starejših letnikov, vsaj tako se mi zdi. Večina jih pripiše "malo rabljen", "kot nov", "skoraj nič rabljen", nevem koliko je temu verjeti. Glede mp nisem razmišljal, bi bilo dovolj samo sp, vzrok so predvsem cene iger, je pa res, da bi mogoče za kako FIFO razkiral Sem pa pravkar našel oglas, ki bi bil vreden ogleda KLIK, mnenje? Zanima me še, če ima konzola JTAG, lahko imam naložene igre na zunanjem disku in ta disk uporabljam tudi za shranjevanje drugih podatkov (filmi, serije, dokumenti, itd.)?
  4. Sem dokaj nov na področju konzol, zamikal me je nakup xbox 360. Zanima me na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu, ali kupiti slim verzijo ali e stingray? Kaj je sploh razlika? Se splača kupiti rabljeno? Za kakšno ceno, glede na to, da ponavadi ni več garancije. Sem gledal spletni trgovini gobin in konzolko, s tem, da ima konzolko trenutno nižje cene. Kakšne izkušnje glede teh trgovin? Bi pa kupil odklenjeno konzolo. Upam, da sem post umestil v pravo temo.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.