Skoči na vsebino

interista

staroselci
  • Število vsebin

    18
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    1

Zapisi od interista

  1. Dne, 12/31/2015 at 21:47, kiwi90 pravi:

    Kako je pa z igranjem streljačin (predvsem me zanima COD) z ploščkom. Se je tažko navadit? Oz kako nastavit plošček da je lažje. Do sedaj sem igral samo na kompu na ps pa samo gta5 kjer mi je streljanje zelo čudno. Morm se še navadit.

    Sicer nevem za ostale, ampak BF je za moje pojme bistveno težji kot pa cod, pri slednjem nisem imel nekih velikih problemov, pri bf pa sem rabil kar nekaj časa da sem imel prvi kill.

  2. Torej recimo, da na kakšni od strani kupim digitalno igro katero za katero dobiš kodo za jo vstaviš ter igro potegneš dol (isto kot za te psn+ naročnine ko vstaviš kodo in imaš naročnino). Pa me zanima imam us račun, bo zadeva delala če igro oz to kodo kupim pri kakšnemu ponudniku iz kanade ali anglije ? Podobno me zanima tudi za to psn+ naročnino, če bo koda prijela ali bom vrgel stran nekaj deset evrov, ker sem hotel prišparati nekaj evrov ?

  3. Ja to boš pa ja vedel, če si kaj naročil, takoj zamenjaj geslo na https://account.sonyentertainmentnetwork.com in pobriši aktivirane konzole, ki niso tvoje.

    geslo sem zamenjal ampak kje lahko vidim tele aktivirane konzole, sicer sem anšel tole, grem pod device pa klikenm na sliko ps4, mi tam piše deactivate, vendar je tam vodič kako se deactivira na ps4 tam mi pa itak ponudi samo opcijo da jo aktiviram. Če grem pa tam pod media and devices je pa rumen pravokotnik notri pa napis (You have deactivated your devices recently and cannot use this feature at this time.) spodaj pa piše toleGAME

    Activated Devices1 PlayStation® Systems

    ključno vprašanje saj je to to ali ni to to ?

    sicer pa igre komot igram single ali multipalyer, sam to mi je anyoing no hekajo jim ko za šalo da je psn za nekaj dni fuč med tem pa jaz z svojim uporabnišlim imenom emailom in geslom ne morem activirati računa kot primarnega

  4. Nima noben kolega ps4 tako da ne, sem pa na mailu videl ene nakupe za mortal kombat x, sedaj ali sem dolgo casa nazaj prenarocil ali mi je pa kdo heknil račun ali je pa tole kakšen bug

  5. Vglavnem, zanima me kakšen pameten zaslon za PS4 v cenovnem rangu najraje do 150, če je pa res dobra zadeva pa lahko tudi do 200 (pomožnosti da se ga da dobiti v sloveniji oz evropi), ter ali ima kdo izskušnje z xim4 ali pa venom x zadevo (predvsem za igre stila BF4) glede na to da ni možno priklopiti tipkovnice in miške za igranje iger.

    lp

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.