Skoči na vsebino

aleshko

sleherniki
  • Število vsebin

    5
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    1

aleshko bitje nazadnje osvojilo dan November 20 2016

aleshko je imel/a največ lajkane vsebine!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan bitjem.

aleshko's Achievements

Težavnost

Težavnost (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Sloves v skupnosti

  1. Sedaj pa napišem mojo izkušnjo iz tega tedna. Bom pisal po korakih, kako sem se lotil zadeve: 1. Torej prispela konzola XBOX ONE 1TB + GOW4 2. Najprej sem na OBSTOJEČEM Live.com accountu vse podatke spremenil na USA...billing information, personal information (vendar to ni dovolj, kar sem kasneje izvedel) 3. Prižgem konzolo se vpišem s svojim accountom. V nastavitve prav tako dam vse na USA. Vse štima. 4. Naredim redeem kode za GOW4. Vse štima. 5. Kupim 2x Gift Card po 50$ na G2play. Naredim Redeem. Vse štima. OPOZORILO: tudi za Gift Card Redeem-at je potreben naslov! 6. Nakpuim nekaj špilov brez problema. 7. Kupim Gold Live subscprition kodo na G2play. No, sedaj pa se je malce zakompliciralo. Kode mi nikakor ni uspelo Redeemat. Ne na računalniku, ne na konzoli. Error, ki sem ga dobival pa je bil: Something went wrong (na računalniku) in pa InvalidOfferID (na konzoli) 8. Kontaktiram G2play. Odgovor dobim šele v sredo. 9. V sredo dobim njihov odgovor, da moramo kontaktirat Xbox support, da preverijo, če je s kodo vse OK. 10. kontaktiram XBOX support, da preverijo kodo. s kodo vse OK. Dobim odgovor od njih, da se zavedajo težave in da je generična. In da naj poizkusim naslednji dan. 11. V četrtek spet sprobam, in ne gre. Spet kontaktiram support. Tokrat pa mi končno najdejo vzrok. nekje v ozadju mojega računa, se je skrivalo še vedno regija SI. kar uporabnik ne vidi, ampak support na Xboxu. Pomagali so mi s postopkom, ki je sledeč: gremo na spletu (kar preko računalnika) na XBOX Settings in kliknemo CHANGE 360 Account region. Malo hecno poimenovano, ampak OK. Naredim to, potrdim naslednji korak, vpišem državo US in evo napiše, da je prenos računa na US region uspešen. 12. Kar preko spleta vnesem Live GOLD kodo in tudi gre uspešno. 13. Samo še preverim na konzoli, če imam subscription viden: In je. To je to. moja izkušnja. sedaj vse deluje in lahko kupujem igre preko US Store-a po nizkih cenah. Še posebej danes, ko je Black Friday.
  2. Torej nastavil bom na USA, da bom preko USA store-a kupoval špile... kaj pa se zgodi, ko bom kupoval špile v fizični obliki? Iz Anglije? regijsko so itak nezaščiteni... so pa PAL... to tudi vse dela potem?
  3. Aha, no v mojem paketu Xbox, ki sem ga naročil je Gears of war 4...se pravi, zanjga ne bom mogle kupovat DLCjev...no, če je USA ceneje, potem se splača zaradi ene igre raje USA. A pri kreiranju accounta se ne rabim zafrkavat s "fake" naslovom? Sem videl neke stare objave iz leta 2010, da si moral naslov za account dat kakšen izmišljen od kakšenga hotela v USA....kako je s tem? Je dovolj samo na xboxu nastaviti region USA? ali bolje, da kreiram račun preko računalnika?
  4. To pomeni, da če želim DLCje špilat moram pa potem evropski account? recimo Avstrija? A PayPal pa nima veze, da imam registriran kot SLO uporabnik?
  5. Pozdravljeni...ko tole berem mi ni čisto jasno, kaj naj bi bil najboljši način...kakšen Xbox account naj kreiram, da bom lahko igral kupoval igre online in imel Live GOLD naročnino? Kako je z izbiro države? Kakšne težave se lahko pričakuje? kako je plačevanjem preko PayPal?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.