Skoči na vsebino

aleshko

sleherniki
  • Število vsebin

    5
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    1

Zapisi od aleshko

  1. Torej nastavil bom na USA, da bom preko USA store-a kupoval špile... kaj pa se zgodi, ko bom kupoval špile v fizični obliki? Iz Anglije? regijsko so itak nezaščiteni... so pa PAL... to tudi vse dela potem?

  2. 2 minutes ago, japanboy said:

    Ne PayPal nima nobene veze. Igre igras lahko katerekoli v fizicni obliki mislim - evropske in ameriske, azijske itd. Problem nastane samo pri izvoru drzave. Se pravi ti mas racun USA, igro pa na fizicnem mediju PAL verzijo, kar pomeni ker imas racun USA ne bos mogel igrat DLCjev za omenjeno igro ce jih bos hotel, ker je igra PAL in ne NTSC oz. USA.

    Je pa res da USA ima dalec najcenejse igre. Sam sem npr. vzel Forzo Motorsport 6 standard edicijo in vem da je Ultimate Edicija USA verzija stala se ceneje kot Evropska standard verzija!! Cene vsaj v € so močno navite.

     

    Aha, no v mojem paketu Xbox, ki sem ga naročil je Gears of war 4...se pravi, zanjga ne bom mogle kupovat DLCjev...no, če je USA ceneje, potem se splača zaradi ene igre raje USA. A pri kreiranju accounta se ne rabim zafrkavat s "fake" naslovom? Sem videl neke stare objave iz leta 2010, da si moral naslov za account dat kakšen izmišljen od kakšenga hotela v USA....kako je s tem? Je dovolj samo na xboxu nastaviti region USA? ali bolje, da kreiram račun preko računalnika?

  3. 8 minutes ago, japanboy said:

    Če boš kupoval igre digitalno, potem je skorajda 90% najbolje, da kreiraš USA račun, ker so igre tam daleč najcenejše pa še skorajda vedno imajo kake dobre akcije. Če kreiraš USA račun pol so igre "zaklenjene" na to regijo, kar pomeni, da še vedno boš lahko igral PAL igre, ampak DLCjev ne. Se pravi DLCji so vezani na državo kjer je kreiran račun. Če boš torej mel PAL igro, potem DLCji ne pridejo v poštev. Glede plačevanja je več opcij, predplačniške kartice, Paypal, Visa oz. podobne. Za ostalo bo pa še kdo kaj več povedal :) Sem tak kot ti, začetnik z Xboxom.

     

    To pomeni, da če želim DLCje špilat moram pa potem evropski account? recimo Avstrija? A PayPal pa nima veze, da imam registriran kot SLO uporabnik?

  4. Pozdravljeni...ko tole berem mi ni čisto jasno, kaj naj bi bil najboljši način...kakšen Xbox account naj kreiram, da bom lahko igral kupoval igre online in imel Live GOLD naročnino? Kako je z izbiro države? Kakšne težave se lahko pričakuje? kako je plačevanjem preko PayPal?

    • za (+1) 1
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.