Jump to content

Emulatorji


sebek1

Recommended Posts

Eto potegnil sem si ZSnes, inštaliral in na komp priklopil 360 controller, zdej pa me zanima kak se naštelat diagonale. Ko stiskam v windowsih mi diagonale prepozna, ko si pa hočem naštelat v zsnes emulatorji pa, ko stisnem diagonalno gor desno mi prepozna kot gor, ko diagonalno dol levo pa kot dol, itd ?

Aja na kako imate kaj resolucijo naštelano, pa katere filtre imate kaj vkloplene za najlepšo sliko?

:)

Link to comment

ok mogoce je preocitno vprasanje, ampak vseeno: a si probal Joypad configuration?

Jaz imam nastimano brez filtrov, resolucijo pa povecano na 2x (ali 4x?), saj ta povecava pokaze sliko v velikosti, kot so bili takratni TVji in je grafika bila tudi projektirana za to velikost.

Link to comment

Za SNES uporabljam zsnes na PCju, pa povežem preko s-video kabla na TV. Resolucijo pa mam 800 x 600 stretched full (avtomatično interpolated), pa vklopljen tripple buffering. US romi pa 100Hz TV, če imaš 50Hz TV je pa bolje met EU rome. No, v bistvu ga niti ne uporabljam kaj prida, ker sem vse najboljše igre že preigral, večino že pred časom na (v omari mirujočem) SNESu :)

Pa XB360 pad ni najboljši, btw. Priporočam Logitech Cordless Rumblepad 2 ali PS2jev Dual Shock prek konverterja (zaradi križca). Najboljši je pa itak original SNESov pad prek konverteja, če ga kje stakneš, ampak zdaj bi lahko dodal še, da je najboljše igrat kar na SNESu, a ne bom, hehe.

Link to comment
  • 2 years later...

Mimo grede ,če smo že pri emulatorjih...na telefonu Nokiji n97 imam vse igre od Snes,Nes,Game Boy Advance,Sega Mega Drive&Genesis...mislim,da ćez nekaj 7000:-) čez cel ekran.Pred kratkim sem emulator pa vse izbrisal,ker se mi telefon ni hotel včasih zagnat :-) Hočem samo to povedat kam je že šla ta tehnika...jooj.Včasih dal za en špil po 5 tisoč sit in še več..

Playstation 3™ Xbox 360™-Falcon & Logitech™ Z-5500

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.