Skoči na vsebino

Emulatorji


sebek1

Priporočene objave

Eto potegnil sem si ZSnes, inštaliral in na komp priklopil 360 controller, zdej pa me zanima kak se naštelat diagonale. Ko stiskam v windowsih mi diagonale prepozna, ko si pa hočem naštelat v zsnes emulatorji pa, ko stisnem diagonalno gor desno mi prepozna kot gor, ko diagonalno dol levo pa kot dol, itd ?

Aja na kako imate kaj resolucijo naštelano, pa katere filtre imate kaj vkloplene za najlepšo sliko?

:)

Link to comment

Za SNES uporabljam zsnes na PCju, pa povežem preko s-video kabla na TV. Resolucijo pa mam 800 x 600 stretched full (avtomatično interpolated), pa vklopljen tripple buffering. US romi pa 100Hz TV, če imaš 50Hz TV je pa bolje met EU rome. No, v bistvu ga niti ne uporabljam kaj prida, ker sem vse najboljše igre že preigral, večino že pred časom na (v omari mirujočem) SNESu :)

Pa XB360 pad ni najboljši, btw. Priporočam Logitech Cordless Rumblepad 2 ali PS2jev Dual Shock prek konverterja (zaradi križca). Najboljši je pa itak original SNESov pad prek konverteja, če ga kje stakneš, ampak zdaj bi lahko dodal še, da je najboljše igrat kar na SNESu, a ne bom, hehe.

Link to comment
  • 2 years later...

Mimo grede ,če smo že pri emulatorjih...na telefonu Nokiji n97 imam vse igre od Snes,Nes,Game Boy Advance,Sega Mega Drive&Genesis...mislim,da ćez nekaj 7000:-) čez cel ekran.Pred kratkim sem emulator pa vse izbrisal,ker se mi telefon ni hotel včasih zagnat :-) Hočem samo to povedat kam je že šla ta tehnika...jooj.Včasih dal za en špil po 5 tisoč sit in še več..

Playstation 3™ Xbox 360™-Falcon & Logitech™ Z-5500

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.