Skoči na vsebino

[klan]Warhawk


Ozi

Priporočene objave

  • Odgovorov 397
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

  • N7

pri avionckih je potrebno dobro nastudirat boost + brake sistem, da lahko fajn zaviraš in naglo spremeniš smet. recimo za 180 stopinj, ko imaš nekoga na riti.

kar se raket tiče. ziher miss je, če spustiš vabo. za homming misajl je potrebno veliko karobacije, da se je znebiš. predvsem pa mora biti zdravje na 100%. v nasprotnem brez vabe nimaš šans!

pri malih raketcah je precej enako s tem, da ne držijo tako dolgo smeri, niso tako hitre in se jih lahko kamot otreseš brez vab.

če boste upoštevali naslednji nasvet boste klatli brez problemov:

s srednje razdalje spravite nasprotnika na muho. če ne pospešuje tudi vi ne pospešujte, ker boste prišli preblizu. ko ga fašete na muho mu zbijte zdravje za 1/4 ali 1/2 z guni s tem, da malo prej spustite arzenal raket.

s tako kombinacijo sta 2-3 raketi dovolj, da nasprotnik pade. seveda, če beži. če začne plesat po zraku ponavadi ostane le dogfight z guni.

:thumbup:

ozi_SLO.png

Link to comment

Se strinjam ! Pozabl ste pa oment, no vsaj meni se zdi precej pomembno, poznavanje samega teritorija (kje so klifi katere lahko uporabiš za oviro raket, kje najdeš rakete, mehanika...). Pa še neki, popizdevam k nasprotnika spravim na minimum, če mi ga je le moč slediti, pol pa prileti prisklednik in mi ga finišira do konca :x in kje je točka za MOJE zasluge? NI JE!

Kako se uporablja zavajevalec raket? Tudi ko ga uporabim mi zbije nevem 1/4 lajfa WTF!

Link to comment

Poglej ce bos ti vrgo tisto za 'rakete zavajat' takoj ko ti zacne piskat ne bos nc naredo. Mors bit pozorn na tisto tam gor ko ti pise z rdeco, sam ne vem zdele kaj, pa mas pol se spodi kvadratke ko ti pokazejo kolk raket ti je spustil, kk so oddaljene (tisto je pa na vrhu) ... ko pride dost blizu sam spustis pa je ... :)

Ozijev primer je dober, sam kk ti naredis 180 preobrat :S

Link to comment

Očitno sem slab opazovalec :tard: Hvala za tipe bom sprobal. Mogoče je problem, da sem začetne ure WH-ja zagonu na navadnem TV-ju, no še zdaj jih :( in ker se na tv-ju niti ne vidi oz. je popolnoma nečitljivo koga sploh skenslam sem postal hladen za napise, znake itd kateri se izpisujejo na ekranu. No treninge zdaj prakticiram/mo pri prjatju z ornk LCD-jem in bom postal malo bolj pozoren, ker za znake katere si omenil slišim prvič :uke:

Link to comment
  • N7

Ozijev primer je dober, sam kk ti naredis 180 preobrat :S

zelo dober manever, predvsem pa uporaben narediš tako, da boostaš speed (ne super boost!) potem pa ostro zavreš v poljubno smer. v osnovi gre za 90 oz. ko izpiliš za 180 obrat. dobro je vedeti tudi, da ti manever zbije hitrost skoraj na nulo, kar sicer ni kriza je pa lahko včasih to tisto, kar te naredi še večjo tarčo...

torej:

* boostas z R2

* istočasno brejk z L2 + smer (levo/desno/gor/dol)

gor in dol je malo težje ampak, ko osvojiš ta muv se lahko noro goniš. sploh po kanjonih. manever je sila uporaben pri pure "gun vs. gun" dogfajtih. prav tako je zelo dobra zadeva, če imate koga tik za ritjo, ki obvlada klasično zasledovanje.

in še en dober trik, ki sicer ni nič posebnega a ga ne zasledim velikokrat v praksi... zopet, nekoga imate tik za ritjo (biti mora bližje) in se vas drži kot klop. diskretno mu spustite mino in bodite pozorni na zelen napis levo zgoraj.

:ihih:

ozi_SLO.png

Link to comment
  • N7
Bom naslednji teden na treningu sprobu prot tep Ozi :D . Moram pa rečt da mi je najboljši občutek na treningu bil ko sem prav tebe sklatil prav tebe ...

:tepen:

Folk a spremljate kej nagrade ki jih dobivate kaksn imate kaj kill death ratio pa te fore ribboni medalje itd

eh, men to bolj dol visi. nisem nek statistik frik. overal score mi je sicer pomemben ampak statistika vsakega kilometra pa... ne vem. :thumbdown:

ozi_SLO.png

Link to comment

OziOne aha aha tole foro pa ze vem ... sm mislo da ti kk drugac :beer:

Glede mine, ja zanimivo. Mislim, da mi jo je vceri en spusto (predvidevam da ti ozi ^^)

Martinez KDR mam 0.57 sam me nekak ne briga to... vcasih. Medaljo mam eno, ribbonov mam okol 15 ce se ne motim... celo dons dve dobil ^^

P.s. komu je ze uspelo z snajpo sklatit avion dol :lol:

Link to comment

Mah ne, meni to predstavlja neke vrste zabavo. Cel dan mam nabit z neko tekmovalnostjo in rivalstvom tko, da neke velke želje po spremljanju statistik nimam, ker pač to je sprostitev. Ne me napačno razumet seveda mi sede če so zmage prisotne uuuuu pa še kako, da bi pa nekekega virtualnega Rambota ustvarjal pa mi ni! Seveda se trudim in si želim zmage ampak neke extremne tekmovalnosti pa ni! Vedno me bo ustrelu mož, pa če sem še tak mojster, ki je tam k ni treba pa, če je general al pa ruki (ustrelim nekaj težkokategornih besed in sem potešen)! Igra je nenormalno dinamična, če jih ubiješ enajs te bo koknu dvanajsti in jada jada jada...

Če se mi pa pripne kakšna bleščeča broška na junaške prsi pa tut nimam nič proti :beer:

Link to comment
Jaz sem bil tudi zadovoljen s treningom. Edino mi slušalke štekajo, dobil danes nove. Sem vas slišal, vendar nisem mogel govoriti. Po tisti igri 2:2 pa mi je internet ven vrglo, tako da se opravičujem, če sem rdeče pustil na cedilu. Aja moj nick je matjazek

Stelca te bom dodal pol kr med frende ok ? Pa me sprejmi ...

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment
  • N7

ta vikend nam ni namenjen. :no_no:

zal moram sporocit, da sem in bom izredno odsoten. delam namreč delovno soboto in kot kaže z delom ne bom še končal kmalu!

zato pišem dovolj zgodaj, da si lahko server postavite sami!

dajte se prosim zmenit med seboj, postavite si server s KSI parametri in pejte pokat. :crossfingers:

ozi_SLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.